Ervaringen

Wat vinden klanten van Morgana? Bekijk ervaringen van andere klanten door hier te klikken.
Wil je zelf je ervaring delen en daarbij kans maken op een waardecheque t.w.v. €250,-? Plaats deze dan hier!

Laatste 5 ervaringen

Score 8,2 van 10

21-08-2017
Door Anoniem

Goed advies, afspraken nagekomen en na enkele weken probleemloos kunnen ruilen van boxspring matras.

Score 10,0 van 10

19-08-2017
Door Jan-Paul van Hees

Breed assortiment, prettig personeel en goede service.

Score 5,3 van 10

19-08-2017
Door Anoniem

Vreselijk slechte service, potentiële klanten worden compleet genegeerd. De focus ligt zo erg op de klant waar ze mogelijk iets aan kunnen verkopen dat ze geen woord of blik vuil maken aan andere klanten die mogelijk ook iets willen kopen/advies willen. Het is zo'n kleine moeite om even aan te geven dat het wat drukker is of eventueel een kopje koffie aan te bieden. Voor ons geen morgana. Ik geef inmiddels liever 2x zoveel uit bij een concurrent dan dat ik hier nog eens binnen stap.

Score 7,8 van 10

19-08-2017
Door Hennie Roodbeen

We zijn goed geholpen,veel uitleg over de bedden gekregen,de slaap test vond ik ook belangrijk
Morgana feliciteert dhr. en mevr. Beuzekom!

Elk kwartaal verloten wij een Morgana waardecheque ter waarde van €250,- onder de klanten die een review achterlaten hier op onze website. Het afgelopen kwartaal waren de gelukkigen dhr. en mevr. Beuzekom! Zij ontvingen de cheque uit handen van Morgana Veenendaal, waarvoor ze ook de review schreven:
 
"Wij hebben circa 8 maanden na gebruik van een nieuw aangeschaft bed een beroep gedaan op de service en klantvriendelijkheid van het Morgana team in Veenendaal. Het resultaat was dat de vaste bodems konden worden omgeruild, uiteraard met bijbetaling van het verschil, voor elektrisch verstelbare bodems.Ik wil duidelijk vermelden dat voorlichting, klantvriendelijkheid en redelijkheid van zowel het verkoopteam als de monteurs die de bedden thuis zijn komen monteren meer dan uitstekend is, waarvoor CHAPEAU!"
 
Gefeliciteerd en veel plezier met jullie cheque! Wilt u als klant ook kans maken op deze mooie prijs? Laat dan uw ervaring met ons achter via de link bovenaan deze pagina.   
Nieuwsbrief