Ervaringen

Wat vinden klanten van Morgana? Bekijk ervaringen van andere klanten door hier te klikken.
Wil je zelf je ervaring delen en daarbij kans maken op een waardecheque t.w.v. €250,-? Plaats deze dan hier!

Laatste 5 ervaringen

Score 8,2 van 10

17-02-2018
Door Wietse Pama

Goed, vriendelijk geholpen. Auping bed op tijd geleverd. Bevalt allemaal prima.

Score 6,7 van 10

17-02-2018
Door Anoniem

vooral de levering en het meedenken was uitstekend. De hulp bij t kiezen vond ikzelf wat minder maar mijn man was erg tevreden. Het lijkt me ook moeilijk om mensen te helpen kiezen van een matras zonder dat ze erop slapen.

Score 8,8 van 10

17-02-2018
Door Robert Pannenborg

We zijn uitstekend geholpen om een goed bed uit te zoeken. Ruim de tijd om te testen. We hadden een verkeerde keuze gemaakt met een kussen. Uitstekende services en afhandeling door de zaak.

Score 8,2 van 10

17-02-2018
Door Anoniem

het personeel is Zeer vriendelijk en geeft een duidelijk uitleg en is behulpzaam als er problemen zijn is het personeel heel begripvol en zoekt gelijk naar een goede oplossing het personeel is ook nog geïnteresseerd na de verkoop hoe het bed bevalt wij zijn erg tevreden en hebben een geweldig bed daar gekocht
Morgana feliciteert dhr. en mevr. Beuzekom!

Elk kwartaal verloten wij een Morgana waardecheque ter waarde van €250,- onder de klanten die een review achterlaten hier op onze website. Het afgelopen kwartaal waren de gelukkigen dhr. en mevr. Beuzekom! Zij ontvingen de cheque uit handen van Morgana Veenendaal, waarvoor ze ook de review schreven:
 
"Wij hebben circa 8 maanden na gebruik van een nieuw aangeschaft bed een beroep gedaan op de service en klantvriendelijkheid van het Morgana team in Veenendaal. Het resultaat was dat de vaste bodems konden worden omgeruild, uiteraard met bijbetaling van het verschil, voor elektrisch verstelbare bodems.Ik wil duidelijk vermelden dat voorlichting, klantvriendelijkheid en redelijkheid van zowel het verkoopteam als de monteurs die de bedden thuis zijn komen monteren meer dan uitstekend is, waarvoor CHAPEAU!"
 
Gefeliciteerd en veel plezier met jullie cheque! Wilt u als klant ook kans maken op deze mooie prijs? Laat dan uw ervaring met ons achter via de link bovenaan deze pagina.   
Nieuwsbrief