Ervaringen

Wat vinden klanten van Morgana? Bekijk ervaringen van andere klanten door hier te klikken.
Wil je zelf je ervaring delen en daarbij kans maken op een waardecheque t.w.v. €250,-? Plaats deze dan hier!

Laatste 5 ervaringen

Score 8,8 van 10

11-12-2017
Door Anoniem

Heel vriendelijk, nadat ik het binnen had ook nog gebeld hoe het bevalt echt top werk van hun :)

Score 8,8 van 10

11-12-2017
Door Jean V Klinken

Na 20 jaar eindelijk gevonden; een bed waar op je morgens pijnloos wakker wordt.Vanuit de DNA test kwam de juiste lattenbodem die bij mij past. Ik kan nu weer klokje rond slapen. In het verleden sliep ik niet meer dan 6 uur. Ik beveel iedereen aan die rugklachten heeft om een DNA test uit te laten voeren. Er is meer dan een matras.

Score 8,7 van 10

09-12-2017
Door Anoniem

Ik heb een nieuw matras gekocht. Ik heb wel ruim een week pijnstillers moeten gebruiken. Van een kuil naar een goed matras was dus wennen. Maar nu slaap ik heerlijk!

Score 8,8 van 10

09-12-2017
Door Tom van Reeuwijk

Perfect geholpen met een eerlijk advies.
Morgana feliciteert dhr. en mevr. Beuzekom!

Elk kwartaal verloten wij een Morgana waardecheque ter waarde van €250,- onder de klanten die een review achterlaten hier op onze website. Het afgelopen kwartaal waren de gelukkigen dhr. en mevr. Beuzekom! Zij ontvingen de cheque uit handen van Morgana Veenendaal, waarvoor ze ook de review schreven:
 
"Wij hebben circa 8 maanden na gebruik van een nieuw aangeschaft bed een beroep gedaan op de service en klantvriendelijkheid van het Morgana team in Veenendaal. Het resultaat was dat de vaste bodems konden worden omgeruild, uiteraard met bijbetaling van het verschil, voor elektrisch verstelbare bodems.Ik wil duidelijk vermelden dat voorlichting, klantvriendelijkheid en redelijkheid van zowel het verkoopteam als de monteurs die de bedden thuis zijn komen monteren meer dan uitstekend is, waarvoor CHAPEAU!"
 
Gefeliciteerd en veel plezier met jullie cheque! Wilt u als klant ook kans maken op deze mooie prijs? Laat dan uw ervaring met ons achter via de link bovenaan deze pagina.   
Nieuwsbrief