Ervaringen

Wat vinden klanten van Morgana? Bekijk ervaringen van andere klanten door hier te klikken.
Wil je zelf je ervaring delen en daarbij kans maken op een waardecheque t.w.v. €250,-? Plaats deze dan hier!

Laatste 5 ervaringen

Score 7,2 van 10

22-06-2017
Door Anoniem

Betere afstemming met de monteurs bij de levering van de goederen.

Score 9,0 van 10

22-06-2017
Door Anoniem

Prima service. 's Morgens gebeld omdat de lattenbodem defect was en 's middags werd er al een nieuwe thuisbezorgd.

Score 7,8 van 10

22-06-2017
Door Bardoul

netjes behandeld bij damminga, trouwe damminga klant

Score 7,8 van 10

21-06-2017
Door Anoniem

erg vriendelijke en duidelijke hulp en adviezen bij het uitzoeken van een nieuwe boxspringcombinatie. De verkoopmedewerkster nam alle tijd om de bedden uit te laten proberen. tussendoor een kopje koffie en weer even praten over de vele mogelijkheden. Tevreden geslaagd voor een mooie boxspring bij deze bijzonder fijne en uitgebreide winkel.
Morgana feliciteert mevrouw Lubben en haar zoon Tom!

Elk kwartaal verloten wij een Morgana waardecheque ter waarde van €250,- onder de klanten die een review achterlaten hier op onze website. Het afgelopen kwartaal was de gelukkige mevrouw Lubben! Zij ontving de cheque uit handen van Morgana Emmen, waarvoor ze ook haar review schreef:
 
"Na een lange zoektocht naar een bed voor mijn zoon die rugklachten heeft, kwamen wel terecht bij Morgana Emmen. Eindelijk goed advies en een fantastische service, ook toen bleek de keuze van het 1e matras toch niet zo goed paste bij de rugklachten van mijn zoon. De 2e keuze is perfect en mijn zoon slaapt weer zonder pijn!"
 
Gefeliciteerd en veel plezier met uw cheque! Wilt u als klant ook kans maken op deze mooie prijs? Laat dan uw ervaring met ons achter via de link bovenaan deze pagina.   
Nieuwsbrief