2 persoons ledikanten

Kies jouw persoonlijke 2 persoons ledikant bij Morgana. Morgana biedt veel keuze in 2 persoons ledikanten in verschillende stijlen. Kom naar een van onze showrooms en droom weg in de verschillende stijlen die Morgana te bieden heeft in 2 persoons ledikanten. Kies voor de stijl ''Nairobi'' wanneer je een puur en natuurlijk karakter wilt zien in een 2 persoons ledikant. Daarnaast hebben we de stijl ''New York'' die strak en modern oogt met veel zwart/wit kleuren. Wil je liever een klassiekere stijl in een 2 persoons ledikant? Kies dan voor de stijl ''Wenen''. 2 persoons ledikanten in de stijl ''Wenen'' ogen weelderig en luxueus. Daarnaast is er nog de stijl ''Casablanca''. Deze stijl bestaat uit 2 persoons ledikanten met een warme dromerige sfeer.
 

Gestoffeerde ledikanten

 
Wil je de ondersteuning van een lattenbodem met latex matras maar de look van een boxspring? Dan is een gestoffeerd 2 persoons ledikant de juiste keuze. Deze 2 persoons ledikanten hebben de uitstraling van een boxspring maar de inhoud  van een 2 persoons ledikant (lattenbodem met matras). Ook hier zijn per 2 persoons ledikant veel verschillende mogelijkheden met kleuren en verschillende soorten stoffen.
 

Comforthoogte

 
2 persoons ledikanten zijn vaak uitvoerbaar op comforthoogte. Comforthoogte vergemakkelijkt de in en uitstap. Op onze catalogus is te zien welke ledikanten wel en niet uitvoerbaar zijn met deze optie.
 

Uitrolbare ledikanten

 
Naast 2 persoons ledikanten op comforthoogte zijn er ook 2 persoons ledikanten verkrijgbaar in een uitrolbare uitvoering. Wil je de bedden makkelijk op kunnen maken of wilt u makkelijk onder het bed stofzuigen? Kies dan voor een deelbaar ledikant!
 

Stijlwijzer en catalogus

 
Klik hier op de stijlwijzer hiernaast om te kijken welke stijl/ ledikanten bij jou passen.
 
Klik hier op de catalogus om ons complete aanbod ledikanten te bekijken.
Nieuwsbrief