Goed slapen met scoliose

"Ik zie mijn dochters helemaal opbloeien. Ze zijn weer vrolijk, uitgerust en kunnen alles weer aan. Mandy kan nu zelfs uitslapen in het weekend, soms tot wel elf uur''.
 
Bij Morgana eindigt onze service niet wanneer het slaapsysteem bij je thuis staat. De dochters van Mieke hebben door ervaren dat een bed ingesteld op hun unieke lichaamsprofielen kan zorgen voor een goede en gezonde nachtrust. Bij Morgana rusten wij niet voordat ook jij goed en gezond slaapt.

Klantervaring
Naam: Mieke Rooijmans
Leeftijd: 46 jaar
Klachten: Scoliose
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
''Ons gezin is weer wat zorgelozer geworden''
Weten welk bed het beste bij jou past?
Een goed bed moet je 's nachts kunnen laten herstellen van alle activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit. Na een grondige inventarisatie van je slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en lichamelijke klachten, ondersteunen wij je bij de keuze voor een passend slaapsysteem.
 
Om te bepalen welk bed het beste past bij jouw lichamelijke klachten raden wij je aan de slaaptest te doen. Tijdens deze test ervaar je direct het verschil tussen een slaapsysteem aangepast op jouw lichaamsprofiel en een standaard oplossing die je overal kunt aanschaffen. Klik hier voor meer informatie.Nieuwsbrief