Afbeelding klant
Naam: Gé van den Brink
Leeftijd: 53
Klachten: nekhernia
Oplossing: Kussen Edel 14cm medium
Service: 5 uit 5
 

“Ik mocht het kussen van Morgana op proef mee om het ook thuis uit te proberen. Ik sliep al goed, maar nu nog beter. Het kussen komt mijn gezondheid zeker ten goede”
 

“Een vriend van me zei: misschien moet je eens naar een ander kussen gaan kijken,” zegt Gé van den Brink. Zo gezegd, zo gedaan. “Hij had zelf goede ervaringen bij Morgana, vandaar dat ik naar hun vestiging in Veenendaal ben gegaan. Daar ben ik prima en deskundig geadviseerd. Mijn nieuwe kussen draagt zeker bij aan mijn gezondheid en mijn herstel.”
 
Pijnklachten
Gé liep enige tijd geleden een nekhernia op en heeft sindsdien snel last van pijnklachten, met uitstralingen naar zijn linkerarm en rug. “De neuroloog zegt dat het om een geïrriteerde nekwervel gaat. Daar is verder niet veel aan te doen. Ik moet rust nemen en dan gaat het vanzelf over.”
 
’s Morgens vallen de klachten meestal nog wel mee. “Maar als ik veel heb gelopen of gezeten, komt de pijn aan het eind van de dag wel opzetten. Dan heb ik rust nodig en soms lig ik om 21.00 uur al in bed. Dan is het wel zo fijn dat ik nu een echt goed kussen heb.”
 
Een goede slaaphouding is uitermate belangrijk als je een nekhernia hebt zoals Gé. “Mijn vorige kussen was gewoon te dun. Ik heb het meegenomen naar Morgana en daar bleek dat ik met dit kussen een knikje in mijn nek maakte. Terwijl het belangrijk is dat je hoofd recht ligt ten opzichte van je rug.”
 
Advies bij Morgana
Bij Morgana werken geen artsen of fysiotherapeuten, maar het advies dat Gé kreeg tijdens het aanschaffen van een nieuw kussen is zeer waardevol gebleken. Gé: “Ja, het advies is echt goed geweest. Morgana heeft heel veel kennis in huis. Ze weten precies hoe je de beste slaaphouding kunt creëren.” Gé heeft bij Morgana drie verschillende kussens uitgeprobeerd. “Ik hou van stevig en hard, mijn oude kussen bleek te zacht te zijn. Het nieuwe kussen is lekker dik. Hierdoor krijgt mijn rug meer rust tijdens het slapen, ontstaat er minder druk op de wervels en ligt mijn hoofd mooi recht.”
 
De prijs van het kussen van Gé ligt wel wat hoger dan een gemiddeld kussen uit een slaapspeciaalzaak. “Maar het is het geld zeker waard.Iklig en slaap veel prettiger. En het is niet alleen een heel fijn kussen, het draagt absoluut bij aan mijn herstel en mijn gezondheid.”
Nieuwsbrief