Afbeelding klant

Gezond slapen, zo kom ik de dag door."

 
"Mijn werkdag begint als slager om half vier 's ochtends. Pas om 16.00 uur ben ik weer thuis. Ik kan mijn werk niet volhouden als ik niet goed geslapen heb. Gezond slapen is absoluut essentieel voor iemand die zulke lange dagen maakt  als ik doe. Daarom ben ik blij met mijn slaapsysteem van Morgana."
 
"Al anderhalf jaar slaap ik heerlijk op het bed dat ik bij Morgana kocht. Een nieuw bed was nodig omdat ons oude bed gewoon op was. Mijn vrouw en ik hadden eerst verschillende beddenzaken op internet uitgezocht. Vooral het gratis laten meten van ons zogeheten slaap-DNA bij Morgana, maakte ons nieuwsgierig. De afspraak bij Morgana in Hendrik Ido Ambacht verliep op rolletjes. Het testbed van Morgana en de professionaliteit van de slaapadviseur maakten grote indruk op ons. Zowel zijn  persoonlijke en deskundige advies als het meten van ons slaap-DNA, gaf zo’n goed gevoel dat we direct besloten een nieuw bed van Morgana te kopen."
 
"En toch twijfelde ik in het begin. Ondanks dat ik meteen heerlijk sliep in mijn nieuwe bed, wilde ik liever een boxspring. Die vind ik er gewoon mooier uitzien. Ook vond ik het systeem van Morgana duur. Ik vroeg me af of het niet goedkoper had gekund. Maar na een tijdje ebden die twijfels weg en nu ben ik alleen nog maar blij met onze aanschaf. Vooral als ik op vakantie ben of ergens logeer, herinnert een ander bed me er steevast aan wat het verschil is tussen goed en slecht slapen. Ik ben altijd weer erg blij als ik in mijn eigen bed lig, want pas dan slaap ik echt goed. De instelbare elektrische bodems van Morgana hebben een drukverlagend effect op het lichaam, dat voel ik echt. Ik slaap rustiger en zonder klachten. Voor iemand die 12 uur per dag fysiek in touw is, is dat ontzettend uitzonderlijk. En dat is het geld mij dubbel en dwars waard."
Nieuwsbrief