Afbeelding klant

“Nieuwe afstelling, dezelfde vertrouwde service”

 
“Vorig jaar werd ik voor de tweede keer aan mijn rug geopereerd. Toen ik mijn ergotherapeut vertelde dat ik een bed van Morgana had, vroeg zij of ik ook gelijk de bodem opnieuw had laten instellen. Goede tip, dacht ik, maar zou Morgana dat nog doen na vier jaar? Tot mijn verbazing was dit geen enkel probleem. In de winkel werd mijn Slaap-DNA opnieuw gemeten. Daarna kwam er een slaapspecialist bij mij thuis die het bed opnieuw afstelde met nieuwe onderdelen. En het kosten mij helemaal niets." 
 
"Bij mij werd scoliose geconstateerd toen ik zes jaar was. Naast een zijdelingse verkromming van mijn rug is mijn wervelkolom ook nog eens gedraaid. Het vastzetten van drie wervels op mijn achtste had een verergering van de scoliose moeten voorkomen. Maar vorig jaar moest ik toch opnieuw geopereerd worden. Deze keer zijn er elf wervels vastgezet, een grote ingreep met veel consequenties. Zo heb ik het afgelopen jaar thuis gezeten. Ik kon niet naar school, niet werken en niet sporten."
 
"Ik heb inmiddels mijn opleiding weer opgepakt, maar ik ben nog steeds aan het revalideren. Ik ga vier dagen in de week naar ergotherapie of fysiotherapie. Volgens mijn fysiotherapeut is het essentieel dat mijn rug ’s nachts goed ondersteund wordt voor de stabiliteit. Dit zorgt er ook voor dat ik genoeg rust krijg waardoor ik overdag meer energie heb om me bezig te houden met mijn revalidatie. Mijn bed speelt dus een belangrijke rol in mijn herstel"
 
Opnieuw laten instellen hoort bij de service
 
"Na de operatie was de stand van mijn rug natuurlijk anders. Ik ben nu zelfs vier cm langer dan vóór de operatie. Logisch dat ik daar veel pijn aan overhoud en dat goed slapen me meer moeite kost. Het was niet bij me opgekomen om de bodem van mijn bed opnieuw te laten instellen. Ik dacht: ik moet mijn lichaam gewoon de tijd gunnen om te herstellen; dat goed slapen komt daarna wel. Gelukkig tipte mijn ergotherapeut me een nieuwe meting uit te laten voeren bij Morgana."
 
"Toen mijn ouders en ik na vier jaar teruggingen naar Morgana wisten we eigenlijk niet goed wat we konden verwachten. Maar de slaapspecialist nam alle tijd voor mij. Mijn Slaap-DNA werd opnieuw uitgebreid gemeten, en inderdaad, mijn bed moest aangepast worden. Hiervoor moesten nieuwe onderdelen besteld worden. Dat gaat zeker geld kosten, dachten we, maar tot onze verbazing hoorde dit bij de service. Toen de onderdelen binnen waren, kwam er een slaapspecialist bij ons thuis om het bed kosteloos aan te passen."
 
Juiste ondersteuning bij scoliose 
 
"Ik zou een bed van Morgana zeker aanraden aan mensen met scoliose. Vooral als ik ergens logeer, merk ik hoe belangrijk een uitgebalanceerde lattenbodem is. Op een ‘gewoon’ bed wordt ik met spierpijn wakker. In mijn eigen bed, met de speciaal voor mij ingestelde lattenbodem, word ik op de juiste plekken ondersteund en lig ik geheel ontspannen. Ik word ’s ochtends zonder pijn wakker en ik voel me uitgerust. Een goed begin van de dag betekent minder rugpijn en meer kracht voor school, sport en herstel."
Nieuwsbrief