Afbeelding klant
Naam: Jan en Tanja Kroos
Leeftijd: 62 en 58 jaar
Klachten: slijtage aan heup en reuma
Oplossing: Complete set: ledikant, lattenbodems, matrassen en nachtkastjes
Service: 5 uit 5
 

Jan: “Ons nieuwe bed geeft een enorme verbetering. Geen pijn meer en het ligt werkelijk zalig. Dat moet je gewoon ervaren. Je krijgt echt waar voor je geld.”


Nieuwe matrassen
Een half jaar geleden kreeg Jan een nieuwe heup. Hij had daar na de operatie tijdens het slapen veel last van. ‘Ik zakte teveel door, terwijl ik eigenlijk vlak moet liggen. Morgana belde ons toevallig op om te vragen of we aan nieuwe matrassen toe waren, omdat we er ruim tien jaar geleden ook al een matras hadden gekocht. Daarom zijn we maar weer eens een kijkje gaan nemen.”

“Uiteindelijk heeft het voor mij ook heel goed uitgepakt,” vertelt Tanja.“We gingen naar Morgana voor een nieuwe matras vanwege zijn heup, maar ik heb reuma in al mijn gewrichten en heb nu zelf ook veel minder pijn als ik ’s morgens wakker word. Normaal was ik dan zo stijf als een plank. Ik kon haast niet lopen als ik net mijn bed uit was. Nu gaat dat een stuk beter. Ik ben veel beter uitgerust ’s morgens.”

Slaaptest ervaring
Jan moest het allemaal eerst nog maar eens zien, laat hij weten. “Ik wilde alleen kijken bij de stapel matrassen die in de uitverkoop waren en had er eigenlijk niet veel geloof in,” zegt hij. “Ik dacht: het zullen wel allemaal mooie verkooppraatjes zijn. Maar dat is pertinent niet waar. Morgana heeft echt alles waargemaakt. Ons nieuwe bed geeft een enorme verbetering. Geen pijn meer en het ligt werkelijk zalig. Dat moet je gewoon ervaren. Je krijgt echt waar voor je geld.”
 
“Alles is precies op ons lichaam ingesteld,” zegt Tanja. “En daardoor merken we beiden echt het verschil met ons oude bed. Er zijn in de winkel in een speciale slaapcabine allerlei computergestuurde metingen gedaan om ons zogenoemde slaap DNA te bepalen,” vertelt ze. “Ze kijken niet alleen naar je lengte en gewicht, maar ook naar je slaaphouding. Jan: ’En naar je drukpunten. Ze meten echt alles. En dat doen ze heel goed, ik lag daar tijdens het uitproberen al uitmuntend.”

Waardevolle investering
Na lang nadenken is er eigenlijk maar één minpuntje dat Tanja kan bedenken: “We hebben vrij lang moeten wachten voordat we aan de beurt waren. Daar kunnen ze bij Morgana natuurlijk niets aan doen en het was ook helemaal niet erg, want er werd goed voor ons gezorgd. Het is natuurlijk ook erg prettig dat de verkopers zoveel tijd voor je nemen. De behandeling is correct en ze pushen niet. Ze adviseren wel, zonder dat ze proberen om je iets aan te praten.”
 
Uiteindelijk gingen Tanja en Jan voor een compleet nieuw ledikant met lattenbodems, nieuwe matrassen en nieuwe nachtkastjes. Tanja: “De nieuwe lattenbodems pasten niet in ons oude ledikant, want die had een spiraal. Dit bevalt ons beiden veel beter. Je moet niet op een koopje uit zijn. Maar het is een investering die het voor ons zonder meer waard is. Het bed is bij ons thuis netjes in elkaar gezet. Ze wilden ook weten wie aan welke kant slaapt, want Jan’s matras is anders dan die van mij en ook de lattenbodems zijn helemaal op ons lichaam afgesteld, bij mij heel anders dan bij Jan. Dat zie je ook aan de verschillende kleurtjes.”

Service
Tanja: “Hoe je slaapt en hoe je ’s morgens je bed uit komt, dat bepaalt ook hoe je je de rest van de dag voelt. En ik merk dat ik nu veel fitter opsta. Jan is soms zijn bed niet uit te krijgen. ‘Ik lig zo lekker’, zegt hij dan. Het ligt ook heerlijk, ik kan niet anders zeggen. We gaan ’s avonds soms ook expres lekker vroeg naar bed nu we alles nieuw hebben.” Jan: “Het ligt zalig.”
 
Morgana is de enige goede beddenspeciaalzaak hier in de omgeving, vinden Tanja en Jan. Tanja: “De service ligt erg hoog. Die is dik in orde. Ze beloven niet te veel en je merkt dat ze hun naam hoog willen houden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Ze komen je zelfs voor een klein bedragje helpen als je gaat verhuizen. Dan halen ze het bed in het oude huis voor je uit elkaar en zetten ze het in je nieuwe huis weer in elkaar.”
Nieuwsbrief