Afbeelding klant

"Thuis kwam ik niet in slaap, maar op de testbank van Ergosleep was ik gelijk weg."

 

"Mijn jongste zoon ging het huis uit en ik vond het belangrijk dat hij deze nieuwe periode in zijn leven zou beginnen met een goed bed van Morgana. Terwijl hij in gesprek was met de slaapadviseur, liet ik uit nieuwsgierigheid mijn Slaap-DNA meten. Voordat de meting van 8 minuten voorbij was, sliep ik. Ik kon het niet geloven. Al maanden had ik last van slapeloosheid. Thuis kwam ik niet in slaap, maar op de testbank van Ergosleep was ik gelijk weg. Ik kwam voor één bed, maar vertrok met twee."
 
"De oorzaak van mijn slapeloosheid is pijn, heel veel pijn. Ik lijd aan een hele waslijst aan aandoeningen: whiplash, artrose, fibromyalgie, scoliose, osteoporose en een beginnende hernia. Een deel van de aandoeningen is erfelijk, de rest is het gevolg van drie auto-ongelukken. Ook heb ik nog vijf schouderoperaties ondergaan."
 
"Mijn bewegingsvrijheid is door alle klachten zeer beperkt. Het is bijna onmogelijk om de simpelste dagelijkse handelingen uit te voeren. Liefst zou ik elke dag willen stofzuigen omdat ik allergisch ben voor stof, maar dat lukt me hooguit 1 keer in de week. Ik krijg elke week fysiotherapie. Elke dag komt de thuiszorg om me te helpen met het aan- en uittrekken van m’n steunkousen. Ook moet ik op mijn 59ste, om bepaalde dingen nog te kunnen redden, soms met een rollator lopen."
 

Slapeloze nachten

 
"'s Nachts verrek ik van de pijn. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht. Vanwege de pijn kan ik niet slapen, en zonder slaap wordt de pijn erger. Op een gegeven moment kon ik niet langer liggen dan een halfuur. Dan moest ik eruit om te bewegen en dan zakte de pijn weer. Ik kan van veel dingen de humor wel inzien, maar de gebroken nachten waren slopend, zowel lichamelijk als emotioneel."
 
"Omdat mijn zoon rugklachten heeft en een knieoperatie heeft gehad, wilde ik dat hij een goed nieuw bed zou kopen voor zijn nieuwe woning. Daarom gingen we samen naar Morgana. En had ik daar niet op de testbank van Ergosleep gelegen, was het nooit in me opgekomen om ook voor mezelf een nieuw bed te kopen. Ik dacht namelijk dat ik al een goed bed had van een ander merk. En een bed lost mijn lichamelijke klachten toch niet op, dacht ik. Dat klopt ook, maar tot mijn verbazing, kan het wel een groot verschil maken."
 

“Het was lang geleden dat ik zo lang achter elkaar geslapen had.”

 
"Omdat ik niet plat kan liggen, kwam ik samen met de slaapspecialist tot de conclusie dat een P4 met elektrische bodem het beste bij mijn situatie paste. De eerste nacht was ik totaal beduusd toen ik na 2,5 uur wakker werd. Dat klinkt niet veel, maar het was lang geleden dat ik zo lang achter elkaar geslapen had. 's Ochtends voelde ik me zelfs uitgerust. Ik kom nu echt bij waardoor ik beter met de pijn kan omgaan. Zo kan ik mijn hobby's, schilderen en gitaarspelen, volhouden."
 
"Sinds kort doe ik ook mee aan een onderzoek en gebruik ik experimentele pijnstilling. Nu slaap ik 4,5 uur achter elkaar en het lukt me weer om zelf mijn haren te doen, te douchen en mezelf aan te kleden. Ik blijf natuurlijk wel in alles beperkt. Binnenkort wordt ik bijvoorbeeld oma. Ik kan niet wachten om het kleintje te zien, maar oppassen zit er voor mij niet in. Dankzij een betere nachtrust en pijnmanagement, heb ik wel weer zin in leuke dingen en zal ik toch van mijn kleinkind kunnen genieten."
 
 

Flexibel slaapsysteem

 
"Ik heb geen seconde spijt gehad van het aanschaffen van het nieuwe bed. Ondanks al mijn aandoeningen lukt het nu om beter uit te rusten omdat ik een bed heb dat ingesteld is op mijn specifieke klachten. Zouden er andere klachten bij komen of zouden mijn klachten veranderen, dan weet ik dat ik kan rekenen op de goede service van Morgana en dat mijn bed aangepast kan worden. Ook mijn zoon zegt dat hij nog nooit zo lekker heeft gelegen als op zijn nieuwe P3 van Ergosleep."
Nieuwsbrief