Afbeelding klant

'Ik zie vaak dat het belang van een goed matras onderschat wordt.''

 
"Vanuit mijn beroep als therapeutische masseur en acupuncturist weet ik dat een goede nachtrust dé basis is voor een gezond lichaam. Ik weet ook dat slecht slapen vele oorzaken kan hebben. Slecht slapen is meestal het gevolg van een samenloop van omstandigheden zoals een verkeerde staan- of zithouding en langdurig stress. Ook een slechte bedbodem of matras heeft vaak een grote impact. 'Ik zie te vaak dat het belang van een goed bed onderschat wordt."
 
"Tijdens onze slaap gaat ons lichaam in herstelmodus. Het is cruciaal dat de gewrichten en spieren die overdag voor onze prestaties zorgen 's nachts ontlast worden. Als deze nachtrust wordt verstoord, dan zal ook het herstel minder zijn. Klachten die hieruit voortvloeien komen vaak pas na jaren bovendrijven. Het gevolg is vervelende, chronische klachten die lastig te genezen zijn. Mijn motto is: 'voorkomen is beter dan genezen'."
 

Slaaptips

 
"Daarom geef ik mijn cliënten slaaptips. Zorg dat je regelmaat creëert in het opstaan en het naar bed gaan. Maar ook het vermijden van te veel emoties en lichamelijke activiteit vlak voor je gaat slapen is belangrijk. Vermijd dan ook dingen die je hyperactief maken zoals koffie, energy drankjes, alcohol en zware maaltijden. En ook het blauwe licht van een computerscherm doet slaaphormonen afnemen."
"Uiteraard adviseer ik mijn cliënten om te investeren in een goed bed. Het beste is om te kiezen voor een slaapsysteem dat helemaal is afgestemd op jouw lichaam. De slaapsystemen van Morgana bieden dit. Het unieke hiervan is dat de bodems zo worden ingesteld dat je lichaam op de juiste plekken ondersteuning krijgt. Zo lig je ontspannen en krijgt je lichaam de mogelijkheid om optimaal te herstellen. En elk slaapsysteem van Morgana is weer anders; iedereen (ook je partner) krijgt zijn of haar eigen persoonlijke slaapoplossing."
 

Duurzaam

 

"Een belangrijk pluspunt is dat de bodems opnieuw ingesteld kunnen worden. Stel dat je persoonlijke situatie over 5 jaar verandert; je wordt bijvoorbeeld zwaarder of je loopt een blessure op. Dan heb je geen nieuw bed nodig. Je gaat gewoon terug naar Morgana voor een nieuwe meting. Je krijgt dus niet alleen kwaliteit maar ook zekerheid voor de lange termijn. Een bed koop je tenslotte niet elke week en even een paar minuten proefliggen behoort dan wel tot de geijkte taferelen, het geeft absoluut geen goed beeld van het daadwerkelijke slaapcomfort." "Zelf slaap ik al twee jaar op een BS4 van Ergosleep. Mijn vrouw en ik waren een beetje uitgekeken op ons oude bed. Het bed zelf was niet van de beste kwaliteit en onze Tempur matras lag niet meer lekker. We waren anderhalf jaar eerder al eens bij toeval bij Morgana terechtgekomen voor een kledingkast voor in de slaapkamer. De service en de kwaliteit van zowel het winkelpersoneel als de bezorgers deed ons direct besluiten om, áls we weer een nieuw bed nodig zouden hebben, eerst hier te gaan kijken."
 

Fitter en soepeler

 
"Bij ons bezoek aan de winkel maakten we kennis met het meetbed van Morgana. Het persoonlijke op maat gemaakte advies dat we aan de hand van dit bed kregen, gaf ons zo’n goed gevoel dat we direct tot de koop zijn overgegaan. Het bleek de juiste beslissing. Het bed bevalt uitstekend. Ik heb geen lichamelijke klachten maar ik heb toch het idee dat ik fitter en soepeler opsta. Ik beveel Morgana met dit unieke concept aan bij iedereen die het maar horen wil."

 

Nieuwsbrief