Afbeelding klant

'' Ik voel me nu al veel fitter en ik presteer opmerkelijk beter.''

 
"Net als ik, nemen mijn cliënten hun gezondheid serieus. Daarom komen ze zo'n twee keer in de week bij mij voor persoonlijke trainingsbegeleiding. Voldoende bewegen en gezond eten is voor de meeste cliënten vanzelfsprekend, maar voldoende uitrusten willen ze nog wel eens vergeten. Om je lichaam de kans te geven om te herstellen na een training vertel ik ze altijd dat je goed moet slapen. Sinds kort is het belang van een goede nachtrust mij nog duidelijker geworden. Ik slaap pas een maand op een slaapsysteem van Morgana, maar ik voel me nu al veel fitter en ik presteer opmerkelijk beter."
 
"Of je nu wilt afvallen of traint voor een topsport: prestatie en slaap gaan hand in hand. Ik merk het aan mijn cliënten als ze niet goed geslapen hebben. Ze hebben minder kracht en zijn niet gemotiveerd. Rusten ze goed uit, dan behalen ze betere resultaten. Een intensieve training vraagt veel van je lichaam; slaap heelt en herstelt." 
 

Sterker, krachtiger

 
"Dit geldt natuurlijk ook voor iemand met een drukke of arbeidsintensieve baan. Soms werk ik 10 of 12 uur op een dag. Na zo'n dag ben ik moe maar door al dat bewegen produceert mijn lichaam veel adrenaline. Dan val ik moeilijk in slaap. Het feit dat ik geen goed bed had, maakte het alleen maar lastiger om in slaap te vallen. Voorheen moest ik dan de volgende dag een middag bijslapen. Maar dat is niet meer nodig. Dat komt omdat ik op mijn nieuwe bed goed lig. Eindeloos snoozen is ook niet meer nodig. Ik wordt uitgerust wakker. Ik heb meer energie, ik functioneer beter en ik voel me zelfs lichamelijk sterker en krachtiger."
 

Ons goddelijke bed

 
"Dat ik me sterker voel heeft ook te maken met het feit dat ik geen last meer heb van mijn nek en onderrug. In mijn oude bed van Ikea sliep ik heel onrustig omdat ik geen comfortabele houding kon vinden. Ik werd vaak naast mijn kussen wakker. Nu wordt mijn lichaam op de juiste plekken ondersteund door mijn bedbodem in combinatie met mijn kussen. Ik woel niet het hele bed door en word pas ’s ochtends uitgerust wakker. Ook mijn vriendin is zeer tevreden. Ze noemt het “ons goddelijke bed”. Slapen is nu iets waar we naar uitkijken en echt van kunnen genieten."
 
"Het was via mijn werk dat ik in aanraking kwam met Morgana. Twee van mijn cliënten waren zeer enthousiast over Morgana en op internet vond ik veel positieve recensies. Datzelfde enthousiasme en oog voor kwaliteit vond ik terug in de winkel hier in Doetinchem. Ik ben eerder in een slaapspeciaalzaak geweest. De verkoper luisterde naar mijn verhaal en gaf me één product dat volgens hem dé oplossing was. Ik stond binnen een halfuur weer buiten met een product dat mijn klachten alleen maar verergerden. Bij Morgana ging dit heel anders. De winkelier nam alle tijd voor ons en liet ons verschillende slaapoplossingen uitproberen. Hij wist alles van zijn producten en kon dit haarfijn aan ons uitleggen."
 

Ik geloof er in

 
"Ook waren we onder de indruk van de testcocon van Ergosleep; heel bijzonder. Daarmee onderscheidt Morgana zich van de rest van de branche. Ik kan me voorstellen dat mensen denken dat het maar een verkooptechniek is, maar ik heb het gevoeld en ik geloof erin. Alles liep perfect, ook bij het leveren van ons bed. Nu raad ik zelfs mijn cliënten aan om een bed van Morgana te kopen. Want pas als ze goed slapen, kunnen ze optimaal genieten van een gezond leven''.  
 
 
 
Nieuwsbrief