Afbeelding klant
Naam: Jan Bel
Leeftijd: 51 jaar
Klachten: Nek- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P1 lattenbodem
Service: Morgana persoonlijk advies voor gezond en goed slapen
Waardering: 4.9 (van 5)
 

Vertrouwd

 
“Wij gingen naar  Morgana om ons te oriënteren, maar anderhalf uur later stonden we weer buiten met een bed”, vertelt Jan. “Voordat mijn vrouw Marjo en ik de zaak in Hendrik-Ido-Ambacht binnenstapten, hadden we al heel wat research op internet gedaan. We hadden een lijst met winkels samengesteld waar wij ons uitgebreid wilden laten informeren. Maar verder dan Morgana zijn we nooit gekomen. Het voelde gelijk vertrouwd en verder zoeken was gewoon niet nodig.”
 
“Na bijna 15 jaar op een Auping bed geslapen te hebben, waren we aan een nieuw, groter bed toe. Internet heeft een belangrijke rol gespeeld bij onze zoektocht naar het juiste slaapsysteem. Je kunt vooraf de ervaringen van anderen lezen. Prijzen zijn gemakkelijk te vergelijken en als je wilt, kun je de verschillende modellen alvast rustig online bekijken. Maar wat voor ons uiteindelijk de doorslag gaf, was de geweldige service bij Morgana.” 
 
“Tussen ons en de verkoper was er meteen een klik en we werden ontiegelijk goed geholpen. Hij nam alle tijd en zijn verhaal klopte gewoon. We hadden al eerder kussens van Morgana gekocht op de Wegwijsbeurs en we hadden uit verschillende hoeken gehoord dat Morgana een duurzame en  betrouwbare zaak is. Dat zie je terug in de uitstraling van de winkel. Het is warm en huiselijk. Niet schreeuwerig zoals die goedkope slaapwarenhuizen.”
 
Meedenken 
 
“Een ander pluspunt is de testcabine van Ergosleep die afgeschermd is van de rest van de winkel. Wat een unieke ervaring is dat. Daar wordt je persoonlijke "slaap-DNA" gemeten. Aan de hand hiervan komt de slaapspecialist met een slaapoplossing die helemaal gericht is op jouw lichaam. Wij hebben gekozen voor Ledikant Cita van 180 breed met P1 lattenbodems, M4000 matrassen en de Argento kussens.”
 
“De slaapspecialist die ons geholpen heeft dacht enorm met ons mee. Hij bood ons een showmodel aan om rekening te houden met ons budget. Eerlijk gezegd paste een bed van Ikea beter bij dat budget (mijn vrouw is huisvrouw en wij hebben drie kinderen), maar op internet lazen we dat veel mensen na een halfjaar kuilen in hun matras kregen. Na jarenlang wakker worden met pijn in mijn nek en schouder, waren kuilen echt het laatste waarop ik zat te wachten. Wij zijn nooit naar een Beterbed of Slaapreus gegaan; daar hebben we gewoon geen vertrouwen in. Het slaapsysteem van Morgana is veel duurder dan bedden van zulke zaken, maar ik heb geen moment spijt gehad.”
 
“De verkoper waarschuwde ons dat we waarschijnlijk een paar dagen aan onze nieuw aankoop moesten wennen. Maar wennen was helemaal niet nodig. Vanaf het begin was het een grote luxe! Sinds ik op Ergosleep slaap, heb ik ook geen klachten meer.  Alleen mijn vrouw kan niet wennen aan haar kussen. Zij mocht het ruilen tegen een ander, maar dat doet ze niet omdat ze een buikslaper is. Ze weet dat een nieuw kussen toch niet helpt. Ik word elke ochtend fit wakker zonder nekpijn of een jeukerig gevoel bij mijn schouder. Zonder deze klachten kan ik meer van mijn werk en van fietsen genieten. Achteraf gezien hadden we veel eerder naar Morgana moeten gaan.”
 
Noodoplossing
 
“De monteurs waren heel professioneel; ze legden alles zorgvuldig en rustig uit. Helaas werd het bed wel twee weken te laat geleverd. De afspraak was dat we het binnen 4 tot 6 weken in huis zouden hebben. Toen we na 5 weken belden omdat we nog niets gehoord hadden, werd duidelijk dat de levering van het bed nog 3 weken zou duren. Ik vind het jammer dat de verkoper niet eerder heeft gebeld om ons te waarschuwen. We hadden ons oude bed namelijk al verkocht.”
 
“Morgana kwam met een noodoplossing: een tijdelijk bed. Uiteindelijk hebben we er geen gebruik van gemaakt, maar het was wel fijn dat het werd aangeboden. Los van deze slechte communicatie over de vertraging, zijn we zeer tevreden. Iedereen die op zoek is naar een degelijk bed en behoefte heeft aan écht goede nachtrust zou naar Morgana moeten gaan, ook omdat het een christelijk zaak is.”
Nieuwsbrief