Afbeelding klant
Naam: Tanja van Krimpen
Leeftijd: 49 jaar
Klachten: Pijnlijke heupen en zere knieën
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Service: Morgana persoonlijk advies voor gezond en goed slapen
Waardering: 4.4 (van 5)
 

"Ik voelde me geradbraakt"

 

"Ik voelde me geradbraakt. Ik ben verkoper en organist en ik dacht: pijnlijke heupen en zere knieën zullen wel bij de leeftijd horen. Ik stond ‘s ochtends met pijn op en moest altijd eerst een beetje op gang komen. Maar na één nacht slapen op een bed van Morgana was het duidelijk: mijn klachten lagen niet aan mijn leeftijd, maar aan mijn bed."

 

"Sinds ik – nu zo'n vijf maanden – op een Morgana-slaapsysteem slaap, weet ik weer hoe het is om uitgerust op te staan. In ons leven is dat erg belangrijk want mijn man en ik hebben drie kinderen, we werken allebei buitenshuis en zijn daarnaast druk met ons vrijwilligerswerk. Ik heb nu veel meer energie. Ik overdrijf niet; mijn pijnklachten zijn helemaal weg. Ik voel me weer jong!"

 "Hoewel ik vanaf dag één heerlijk lag, moest mijn man eerst even wennen. Hij heeft al jaren last van een hernia en met een nieuw bed is dat natuurlijk niet zomaar opgelost. Wel merkte hij na een week dat hij inderdaad beter sliep. Helemaal tevreden was hij niet; hij had het gevoel dat zijn matras nog iets te zacht was."

 

Ultieme oplossing

 

"Toen we dit aangaven bij Morgana, mocht mijn man meteen een harder matras uitproberen. Daarna ging het uitstekend. Hij wordt nu vaak wakker zonder pijnklachten. Zijn nieuwe slaapsysteem doet wonderen voor zijn lichaam. Hij kan nu veel beter leven met zijn aandoening. En hij kan aan het werk blijven zonder dat hij geopereerd hoeft te worden." 

"Ik geef toe, wij waren sowieso aan een nieuw slaapsysteem toe. En met elk nieuw bed waren onze lichamelijke klachten waarschijnlijk iets minder geworden. Daar hadden we ook voor kunnen kiezen: een doorsnee bed. Maar met de instelbare bodems van Ergosleep wordt comfort en kwaliteit in een keer naar een hoger plan getild. Wij hebben gekozen voor maximaal resultaat."

 

Niet meer sceptisch 

 

 

"Toen we de advertentie in een huis-aan-huisblad lazen over 'Slaap-DNA' dachten we: het zal wel. Eerlijk gezegd, gingen we naar Morgana alleen omdat de winkel 200 meter verderop zit. Na 22 jaar waren onze matrassen echt uitgeteld en het was gemakkelijk dat hier om de hoek een beddenzaak zit." "De slaapadviseur was ontzettend behulpzaam. Hij nam de tijd voor ons en we voelden ons begrepen. Nadat we in de testcabine van Ergosleep hadden gelegen, wisten we dat we niet verder hoefden te zoeken. De testcabine is een aparte ruimte in de winkel waar een testbank staat waarmee je persoonlijke 'Slaap- DNA’ wordt gemeten. De slaapadviseur voert informatie over bijvoorbeeld je lichaam en leeftijd in een computer. Dan voel je de latten van de testbank bewegen. Het resultaat: je ligt ineens perfect. Echt een zeldzame ervaring."

 

"Mijn man vindt het leuk om over de testcabine te vertellen. Zijn vrienden en collega's hadden al van zoiets gehoord en ze zijn allemaal nieuwsgierig. En het is ook bijzonder. De slaapsystemen van Morgana zijn uniek en sluiten perfect aan op de specifieke behoeften van je lichaam. En de service is uitstekend. Van begin tot eind is alles perfect geregeld. Toen ze het bed kwamen monteren namen ze zelfs onze oude matrassen mee zodat we die niet zelf naar de stort hoefden te brengen. Wij raden het iedereen aan, maar je moet het echt zelf ervaren."

Nieuwsbrief