Afbeelding klant
Naam: Ella Verdoold
Leeftijd: 50 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Service: Morgana persoonlijk advies voor gezond en goed slapen
Waardering: 4.8 (van 5)
 

''Een goede nachtrust is essentieel''

 
"Van leuke dingen doen, krijg ik energie", aldus de 50-jarige Ella Verdoold. De actieve verpleegkundige en moeder van twee volwassen kinderen verveelt zich geen moment. "Naast tennissen, sporten en fietsen, maak ik ook tijd voor ontspanning. Ik lees graag en ik ga regelmatig naar de sauna, een toneelstuk of musea voor moderne kunst. En van mijn werk geniet ik ook. Ik werk zo'n 24 uur per week als kinderverpleegkundige en als aandachtsfunctionaris kindermishandeling. Maar goed, zo'n actieve levensstijl kost ook energie. Daarom is een goede nachtrust essentieel."
 
"Sinds kort weten mijn man en ik hoe lekker slapen kan zijn. Wij hadden hiervoor al een goed bed met een spiraalbodem van Auping, maar na zoveel jaar waren we echt aan nieuwe matrassen toe. Omdat we het huis aan het herinrichten zijn, besloten we om ook een bed te kopen dat bij ons interieur past. Wij wilden design, maar vinden comfort en service ook heel belangrijk. Daarvoor, wist ik, moesten wij naar Morgana Slaapkamers van der Linde, in Waddinxveen. Het is een oerdegelijk, ouderwets bedrijf. Daar houd ik wel van. Een hippe uitstraling is minder belangrijk dan service en kwaliteit. Ik ben altijd op zoek naar de specialist. Ik koop mijn brood bij de bakker en mijn vlees bij de slager. Het zit gewoon in de aard van het beestje."
 
 

Ondersteuning op de juiste plek

 "De medewerkers waren ontzettend behulpzaam. Wij hebben alle matrassen en kussens uitvoerig kunnen testen. Maar niets lag zo lekker als de testbank van Ergosleep. Je voelt dat alles op de juiste plek goed ondersteund wordt. Maar hoewel we onder de indruk waren van het slaapsysteem van Ergosleep, waren we teleurgesteld in de modellen van de bedden. Wij houden van strak, modern en zwart en dat hadden ze niet. Auping daarentegen had precies het bed dat wij zochten: een modern, hoogglans zwart bed met ronde hoeken en een designuitstraling zonder het prijskaartje van design."


 
"Helaas paste het systeem van Ergosleep niet in het bed van Auping. Morgana kwam met een geweldige oplossing: ze konden het systeem aanpassen. Service en kwaliteit om mijn wensen te realiseren, daar wil ik graag voor betalen. Toch wilden we er nog wel even over nadenken. Twee weken later werd ik gebeld met de vraag of ik al een beslissing had kunnen nemen. We waren er nog niet uit en ik had het gevoel dat ik te veel werd gepusht. Dat heb ik ook aangegeven en volgens mij vragen ze nu of klanten nagebeld willen worden. Twee weken is zo voorbij, wij hadden gewoon meer tijd nodig. Dat was het enige wat voor mij minder soepel ging. Zelfs de monteurs die ons bed in elkaar kwamen zetten waren gezellig."
 
 

Een beter begin

 "Uiteindelijk kochten we het Auping-bed met Ergosleep bodems (top elektrisch) en de latex 550 stevige alpura matrassen. Nu word ik elke dag helemaal fit wakker. En mijn man ook. Hij is hoofdinkoop bij een technische groothandel en rijdt zo'n 1000 km per week. Van al die uren achter het stuur krijgt hij last van zijn onderrug. Volgens de fysiotherapeut zullen de klachten pas verdwijnen als hij besluit niet meer in de auto te stappen. Ook ik heb fysieke klachten. Ik heb onlangs mijn sleutelbeen gebroken tijdens een skiongeluk en ik heb slijtage aan mijn knie. Van het Ergosleep-systeem gaan de klachten niet over, maar wij slapen heerlijk. Zo beginnen we de dag beter."


 
"We werden gewaarschuwd dat het in het begin even wennen is, en dat klopt ook. De eerste twee nachten had ik last van mijn benen. Maar de daaropvolgende nachten sliep ik als een roos. Ik had niet verwacht dat ik zo'n lekker bed zou krijgen; het voelt alsof het bed echt voor mij is gemaakt. Goedkoop is duurkoop, zeg ik altijd, maar een hoge prijs is ook geen garantie. Ik heb collega's die boxsprings hebben van 10.000 en 12.000 euro en niet tevreden zijn. Zo zonde, want je slaapt een derde deel van je leven. Als ik hen was zou ik alles de deur uit doen en naar Morgana gaan. De service is fantastisch en ze komen hun afspraken na." 

Nieuwsbrief