Bedden reuma

Op zoek naar een bed waar u goed op kunt slapen met reuma? Reuma is een verzamelnaam voor een groot aantal aandoeningen die bij het bewegen weefsels en structuren beschadigen. Aandoeningen op dit vlak focussen zich met name bij de gewrichten. Daarnaast kan het in mindere mate optreden bij botten, spieren, zenuwen en het kraakbeen. Reuma kan leiden tot een langdurige pijn en behoorlijke stijfheid van gewrichten. Tintelingen of een rode huid zijn de uiterlijke gevolgen die men ziet of voelt. Reumatische aandoeningen komen relatief veel voor. 15% van de Nederlanders krijgt vroeg of laat te maken met reuma.
 
Bij reumatische aandoeningen is het van het groot belang dat er voldoende drukverlaging is van het bed over de gehele lengte van het lichaam. Echter alleen drukverlaging bij een goed bed is zeker niet voldoende omdat er ook een mate van ondersteuning nodig is om u goed en gezond te laten slapen. Daarom hebben wij bij Morgana de slaaptest. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning en van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een goed bed om beter te slapen.
 
Ook benieuwd wat het betekent om beter te slapen? Maak dan nu een afspraak bij één van onze vestigingen om te ervaren wat een slaapsysteem op maat voor u betekent!
Nieuwsbrief