Beddenwinkel

Of je nu veel of weinig slaap nodig hebt, slapen doe je om te leven. Om die klus op je werk te klaren. Om leuke dingen te doen met je kinderen. Of om alles te geven tijdens het sporten.
 
Probeer daarom aan voldoende uren slaap per nacht te komen. Slaap heeft een positieve invloed op je levensduur. Meer nog dan je eetgewoontes, hoeveel je beweegt en erfelijke factoren.
 

Gezond slapen

 
Gezond slapen? Je bed geeft de doorslag. De slaapadviseurs bij beddenwinkel Morgana geven je een advies dat is afgestemd op jouw lichaam. Op een bed dat de juiste ondersteuning en comfort biedt en binnen je budget past, slaap je beter.
 

Slaaptest

 
Als je bij een van onze beddenwinkels naar binnen loopt, krijg je van de slaapadviseur een slaaptest aangeboden. Deze slaaptest duurt maar acht minuten en daarna weet je welk bed het beste bij jouw lichaam past.
 

In de buurt

 
Bezoek een van onze beddenwinkels. Er is altijd een Morgana-winkel bij jou in de buurt. Kijk op www.morgana.nl voor een overzicht. 
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Marja van Egmond
Leeftijd: 59 jaar
Klachten: whiplash, artrose, fibromyalgie, scoliose, osteoporose en een beginnende hernia
Oplossing: Ergosleep P4
Leeftijd: 59 jaar
Ervaring: Lees verder
Naam: Bert Veltman
Leeftijd: 63 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Pocketveermatras 750
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief