Bed

Zoekt u een goed bed in Kessel?
 
Kom dan naar Boxmeer en ervaar wat een goed bed voor u betekent! Een goed bed moet uw lichaam ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsgewicht, lengte en lichaamsbouw ziet een goed bed er voor iedereen anders uit.
 
Een drietal belangrijke factoren bepalen of een bed bij uw past:
 

Ondersteuning

 
  • Door het doen van de slaaptest meten wij uw lichaamsprofiel en u ervaart gelijk wat het verschil is tussen een bed afgestemd op uw lichaamsprofiel of een standaard bed.
 

Comfort

 
  • Tijdens de slaaptest wordt de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een goed bed door middel van het juiste type matras.
 

Investering

 
  • Een bed is alleen goed wanneer het in uw budget past. Onze adviseurs zullen u op een transparante wijze laten zien wat de beste oplossing voor u is.
 
 
 
Regio: Kessel
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Manon de Lange
Leeftijd: 38 jaar
Klachten: Jarenlange nek- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Jeroen Platvoet 
Leeftijd: 28 jaar
Klachten: Nek- en onderrugklachten
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief