Bedden en matrassen in Kleve

Bij Morgana hebben wij een groot assortiment in bedden en matrassen. Van belang is dat de bedbodem, matras en hoofdkussen goed op elkaar afgestemd zijn voor een gezonde nachtrust. aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet deze combinatie er voor iedereen anders uit. Kom vanuit Kleve naar Morgana om ons assortiment bedden en matrassen te kunnen bekijken. Om goed te slapen op bedden en matrassen van Morgana houden wij met drie factoren rekening:
 

Ondersteuning 

  • Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangd van een goed bed
  • U voelt direct het verschil tussen een bed afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard bed die u overal kunt kopen.
 
 
Comfort
 
  • Tijdens de slaaptest wordt de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van de matras. Wij zullen samen met u verschillende matrastypes testen om tot het gewenste comfortniveau te komen.

 

Investering 

  • Bedden en matrassen passen alleen bij u wanneer het past bij uw budget. Onze adviseurs zullen u op transparante wijze laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.
  • Uiteraard geven wij ook 90 dagen nachtrustgarantie op bedden en matrassen die u aanschaft bij ons want nieuwe bedden en matrassen, daar wilt u toch niet van wakker liggen?
 
 

 

 
Regio: Kleve
 
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Richard Velthorst
Leeftijd: 42 jaar
Klachten: Preventief gezond slapen
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Naam: Jeroen Platvoet 
Leeftijd: 28 jaar
Klachten: Nek- en onderrugklachten
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief