Beddenwinkel Boekel

Bent u op zoek naar een beddenwinkel in Boekel? Kom dan naar Morgana Boxmeer want wij zijn de beddenwinkel in regio Boekel voor een goede en gezonde nachtrust. Een goed bed moet u ’s nachts laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit. Bij Morgana beginnen wij dan ook altijd met de slaaptest. Tijdens deze slaaptest wordt uw lichaamsprofiel gemeten en zult u ervaren welk slaapsysteem het beste bij u past. Wij  zoeken het passende slaapsysteem door rekening te houden met een drietal belangrijke factoren:

Ondersteuning

Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning  bepaald die uw lichaam vraagt van een goed bed. Tijdens de slaaptest voelt u direct het verschil tussen een bed die u overal kunt kopen en een bed dat aangepast is op uw unieke lichaamsprofiel

Comfort

Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor de gezonde nachtrust, wilt u natuurlijk ook comfortabel liggen in uw nieuwe bed. Wij  testen samen met u verschillende matrastypen om zo tot het juiste comfort  te komen.

Investering

 

Een goed bed is alleen maar goed voor u wanneer deze binnen uw budget valt. Onze adviseurs zullen u op transparante wijze laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.

Onze beddenwinkel is goed bereikbaar vanuit Boekel. U bent van harte welkom in Boxmeer !  

Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Manon de Lange
Leeftijd: 38 jaar
Klachten: Jarenlange nek- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Jeroen Platvoet 
Leeftijd: 28 jaar
Klachten: Nek- en onderrugklachten
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief