Boxspring in Goch

Bent u op zoek naar een goede boxspring in Goch?
 
Kom dan nu naar Morgana slaapkamers in Boxmeer! De juiste boxspring kiezen is geen makkelijke opgave. aangezien iedereen een unieke combiantie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet de ideale boxpsring er voor iedereen anders uit. Aan de hand van een drietal onderdelen bekijken wij welke boxspring het beste bij u past
 
 

Ondersteuning

 
  • Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die door uw lichaam verlangd wordt van een goede boxspring. u voelt direct het verschilt tussen een boxspring afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring.

 

Comfort

  • Tijdens de slaaptest wordt ook de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een goede boxspring. Wij zullen verschillende matrastypen met u testen, zodat u het gewenste comfortniveau ervaart. Daarnaast kunt u kiezen voor de luxe van electrische verstelbaarheid.
 

Prijs

 
  • Uiteraard is een persoonlijke oplossing alleen persoonlijk als deze binnen uw budget valt. Een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets dat u iedere dag doet. Onze adviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat de mogelijkheden zijn.
 

 

Regio: Goch

 

 

Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Richard Velthorst
Leeftijd: 42 jaar
Klachten: Preventief gezond slapen
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Naam: Jeroen Platvoet 
Leeftijd: 28 jaar
Klachten: Nek- en onderrugklachten
Oplossing: Ergosleep BS4 boxspring
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief