Dekbed in Kessel

Bent u op zoek naar een goed dekbed in Kessel?
 
Kom dan nu naar Morgana slaapkamers in Boxmeer! Goed en gezond slapen onder een dekbed begint bij Morgana. Nadat het slaapsysteem met zorg is samengesteld, dient voor het maximale resultaat veel aandacht geschonken te worden aan een nieuw dekbed.
Bij slapen draait alles om comfort. Een dekbed is een essentieel onderdeel om comfortabel te kunnen slapen. Je kunt nog een zo'n goed bed hebben maar als je het te koud of juist te warm hebt, wordt je 's nachts toch vaak wakker en dit komt een gezonde nachtrust niet ten goede. Daarom wordt er bij Morgana veel aandacht besteed aan een goed dekbed.
 

Warmte/isolatie

 
Er bestaan grote verschillen in gewenste warmte-isolatie van een dekbed. Waar de één graag onder een dik en zwaar dekbed de nacht doorbrengt, houdt de ander het liever bij een dekbed van een lichte en dunnere uitvoering. De keuze van een dekbed is derhalve een kwestie van persoonlijke voorkeur. Daarnaast moet er natuurlijk rekening houden met de seizoenen en de temperatuur in uw slaapkamer want uw dekbed reageert hier ook op. Ook het type matras waar je op ligt is bepalend voor een goede temperatuur in bed, al bepaald toch het dekbed voor ruim 70% de ventilatie gedurende de nacht.
 

Kwaliteit en comfort

 
De kwaliteit en het comfort van een dekbed worden bepaald door de juiste combinatie van vulling, tijk (omhulling dekbed) en stiksel. De vulling bepaalt de warmtegraad, het gewicht, de vocht-regulatie en het comfort voor een groot deel. De tijk moet goed ademend zijn en vocht kunnen doorlaten. Het stiksel zorgt ervoor dat de vulling op zijn plaats blijft.
 

Vulling

 
de drapeerbaarheid. De vulling van een Morgana dekbed kan bestaan uit natuurhaar, dons, linnen, wildzijde, of kunstvezel. Morgana  heeft dekbedden in veel verschillende prijsklassen. De prijs hangt grotendeels af van het type dekbed waarvoor u kiest.
Om te weten welk dekbed jouw nachtrust gaat stimuleren kunt u een bezoek brengen aan Morgana. Wij zijn de specialist van de regio Kessel. Graag bieden wij onze klanten onverdeelde, persoonlijke service. Wij van Morgana helpen u het juiste type dekbed te vinden die bij u past!
 
Kijk ook snel bij het assortiment naar onze collectie dekbedden of maak een afspraak voor een bezoek bij Morgana Hendrik Ido Ambacht.
 
Regio: Kessel

 
 
 
 
Nieuwsbrief