Een goede en gezonde nachtrust in Kessel

Kom naar Morgana Boxmeer en ontdek het geheim van een gezonde nachtrust. Stel samen met een slaapspecialist uw ultieme slaapcomfort samen want niet is zo persoonlijk als goed en gezond slapen. U vind bij ons op 2200 m² een breed assortiment van ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, hoofdkussens, dekbedden, garderobekasten en een groot assortiment bedtextiel aan. Pure vakkennis wordt gecombineerd met de geavanceerde meettechniek van de testcabine. Het resultaat is een keuze waar u jarenlang goed en gezond op zal slapen.
 

Slaaptest

Voor een goede en gezonde nachtrust is het belangrijk om bij Morgana de slaaptest te doen. De voordelen van de slaaptest zijn:
 
  • Uw lichaamsprofiel wordt direct gemeten en kan worden verwerkt in een bedbodem.
  • Tijdens de test voelt u direct het verschil tussen een slaapsysteem  afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard slaapsysteem die u overal kunt aanschaffen.
  • Tijdens de slaaptest wordt een bedbodemadvies, matrasadvies en hoofdkussenadvies gegeven. Zo weet u binnen enkele minuten welk slaapsysteem het beste geschikt voor u is.
  • De slaaptest meet de mate van ondersteuning die uw lichaam verlangt van een nieuw bed.
  • Naast ondersteuning die essentieel is voor een goede nachtrust wordt ook de mate van comfort gemeten die u nodig heeft om lekker te liggen op uw nieuwe bed.
  • Naast ondersteuning en comfort houden wij ook rekening met uw budget. Een persoonlijk slaapsysteem is alleen maar persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt.
  • Door het doen van de slaaptest krijgt u bij Morgana 90 dagen lang nachtrustgarantie. Klik hier voor meer informatie.
  • De slaaptest kost 8 minuten van uw tijd en geeft 10 jaar lang een gezonde nachtrust.
 

Boek de slaaptest

 
Ook overtuigd? Vul dan het slaaptestformulier in om zo een slaaptest te boeken. U zult versteld staan van de ervaring. Niet is zo persoonlijk als een goed slaapsysteem dus kom naar Morgana.
 
 
 
 
 
BENIEUWD HOE EEN PERSOONLIJK SLAAPSYSTEEM BEVALT? LEES HIERONDER DE KLANTERVARINGEN
 
 
 
 
RICHAD VELTHOEN
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Manon de Lange
Leeftijd: 38 jaar
Klachten: Jarenlange nek- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Ella Verdoold
Leeftijd: 50 jaar
Klachten: Preventief gezond slapen
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief