Maatwerk
Bij het uitzoeken van een kast wordt al snel gedacht aan een standaard oplossing, hierdoor sluit de kast vaak niet volledig aan op het karakter van de kamer. Wij vinden het belangrijk dat een opbergsysteem voldoet aan alle eisen die gesteld mogen worden. Of het nu gaat om de maatvoering, indeling, kleur, of materiaal. Morgana biedt de oplossing met het maatwerkprogramma.
 
Kastentheater
Uw nieuwe maatwerkkast ontwerpt u samen met onze maatwerk specialisten in ons kastentheater. Hier wordt uw kast op ware grootte geprojecteerd op een scherm. Zo krijgt u een perfect beeld van het uiteindelijke resultaat.
 
Efficiënt
Met ons maatwerkprogramma hebben we een oplossing voor iedere ruimte, van standaardkast,  tot kast onder een schuin plafond, maar ook voor de meest onbegaanbare hoeken is er een efficiënte maatwerkoplossing.
 
Divers
Wij leveren o.a. schuifdeurkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten en boekenkasten geheel ontworpen naar uw wensen. Ook voor de inrichting van uw kantoor of thuiswerkplek bent u bij ons aan het juiste adres.
Nieuwsbrief