Boxs

Een goede boxspring moet u ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag.  Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsprofiel, lengte en gewicht ziet een goede boxspring er voor iedereen anders uit. Bij Morgana [plaats] gaan wij op zoek naar de voor u unieke boxspring. Na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaand slaapsysteem en eventuele lichamelijk klachten gaan wij op zoek naar een passend slaapsysteem
 
Dit doen wij aan de hand van een drietal factoren:
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die door uw lichaam verlangt wordt. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel opgemeten en u voelt direct het verschil  tussen een boxspring afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring die u overal kunt kopen. Met een goede boxspring zult u ’s nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende dag.
 
"Bij ons bezoek aan de winkel maakten we kennis met het meetbed van Ergosleep. Het persoonlijke op maat gemaakte advies dat we aan de hand van dit bed kregen, gaf ons zo’n goed gevoel dat we direct tot de koop zijn overgegaan’’ (Richard Velthorst).
 
"Ook waren we onder de indruk van de testcocon van Ergosleep; heel bijzonder. Daarmee onderscheidt Morgana zich van de rest van de branche’’ (Jeroen Platvoet).
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning, die essentieel is voor een gezonde nachtrust wilt u natuurlijk wel lekker liggen in uw nieuwe bed. Tijdens de slaaptest wordt uw gewenste comfortniveau gemeten en wij zullen samen met u verschillende matrastypes testen zodat u het gewenste comfortniveau zal ervaren. Uiteraard kunt u kiezen voor het comfort van elektrische verstelbaarheid.
 
In mijn oude bed van Ikea sliep ik heel onrustig omdat ik geen comfortabele houding kon vinden. Ik werd vaak naast mijn kussen wakker. Nu wordt mijn lichaam op de juiste plekken ondersteund door mijn bedbodem in combinatie met mijn kussen (Jeroen Platvoet).
 

Investering

 
Wij willen u een persoonlijk boxspring aanbieden. Een boxspring is echter alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een investering in 10 jaar goed en gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze adviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat de mogelijkheden zijn.
 
"Een belangrijk pluspunt is dat de bodems opnieuw ingesteld kunnen worden. Stel dat je persoonlijke situatie over 5 jaar verandert; je wordt bijvoorbeeld zwaarder of je loopt een blessure op. Dan heb je geen nieuw bed nodig. Je gaat gewoon terug naar Morgana voor een nieuwe meting. Je krijgt dus niet alleen kwaliteit maar ook zekerheid voor de lange termijn. Een bed koop je tenslotte niet elke week’’ (Richard Velthorst).
 

Wilt u telefonisch contact opnemen met een vestiging voor een afspraak? 

 
                            
 

Wilt u via de E-mail een afspraak maken? 

 
                            
Nieuwsbrief