Boxspring 180x220

Kom naar Morgana en laat u inspireren in een ruime collectie boxsprings in de maat 180x220. Een goede boxsprig moet uw lichaam 's nachts laten uitrusten van de activiteiten gedurende de dag. Daarom is de beste boxspring voor iedereen dan ook anders. Om te bepalen welke boxspring het beste bij u past, hebben wij bij Morgana de slaaptest. Eerst wordt er samen met u grondig gekeken naar uw huidge slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten. Na deze inventarisatie starten wij met de slaaptest om de voor u unieke boxspring samen  te stellen.
 
  • ONDERSTEUNING »
  • Tijdens de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam vraagt van een goede boxspring. U voelt het verschil tussen een boxspring die zich aanpast aan uw lichaamsprofiel en een boxspring die u overal kunt kopen.
  • COMFORT »
    • Natuurlijk wilt u ook lekker liggen op uw nieuwe boxspring. Tijdens de slaaptest wordt dan ook de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een goede boxspring. Samen zullen wij met u verschillende matrastypen testen om tot het gewenste comfortniveau te komen. Uiteraard kunt u ook een extra lange boxspring kopen voor meer comfort. Alle Morgana boxsprings zijn uitvoerbaar in de maat 180x220.
  • INVESTERING »
    • Uw persoonlijke boxspring wordt alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Onze slaapadviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn. Voor deze investering krijgt u natuurlijk wel nachtrustgarantie. U wilt niet wakker liggen van uw nieuwe boxspring.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Nieuwsbrief