Boxspring advies

Een goed boxspring advies is heel belangrijk omdat een goede boxspring u ’s nachts laat herstellen van de beslommeringen gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte is een goed boxspring advies dus geen overbodige luxe. Bij Morgana gaan wij op zoek naar uw unieke persoonlijke boxspring. Een boxspring advies wordt bij ons gemaakt na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaande slaapsysteem en huidige eventuele lichaamsklachten.
Bij een goed boxspring advies houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren:
 

Ondersteuning

 

De basis van een boxspring advies is het doen van de slaaptest. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die uw lichaam verlangt van de boxspring. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel direct opgemeten en voelt u het verschil tussen een boxspring afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring die u overal kunt kopen. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u ’s nachts veel beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een gezonde nachtrust, wilt u natuurlijk ook comfortabel liggen in uw nieuwe boxspring. Voor ons boxspring advies zullen wij verschillende matrastypes met u testen zodat u het gewenste comfortniveau zal ervaren.
 

Investering

 
Een persoonlijke slaapoplossing, daar staan wij voor. Een goed boxspring advies is alleen maar persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een boxspring advies is niet iets wat u iedere dag krijgt en daarom zullen onze slaapadviseurs u op een transparantie manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.
 Als u aan de hand van deze stappen een compleet slaapsysteem samenstelt, dan geven wij er natuurlijk ook nog 365 dagen lang slaapgarantie op. Want een nieuw bed, daar wil je niet van wakker liggen.
 
Stijlwijzer
 
Natuurlijk moet uw nieuwe boxspring esthetisch ook tot de verbeelding spreken. Klik hier op de stijlwijzer om te zien hoe u uw nieuwe bed naar elke stijl kunt aankleden.
 
Slaaptestvideo en klantervaringen
 
Wilt u weten wat een boxspring advies op maar voor u betekend? klik dan hier.
Wilt u lezen hoe klanten een boxspring op maat ervaren? Klik dan hier.
 
 
 
 
Nieuwsbrief