Boxspring artrose

En alweer heb je vannacht uren wakker gelegen. Dat komt doordat je artrose hebt. Bewegen vermijd je dan liever omdat dat pijnlijk is. En de volgende dag ontwaak je met stijve ledematen. Duf en lusteloos kom je van je boxspring overeind. Een slecht begin van de dag...
 
Een ding staat vast: er zijn veel meer mensen die de slaap niet kunnen vatten op hun boxspring. Gelukkig is aan een slechte nachtrust ten gevolge van artrose wat te doen.
 

Slaaptest

 
Doe de Morgana slaaptest! Na deze 8 minuten durende test weet je exact welke boxspring voor jou geschikt is. Beter slapen is dus mogelijk, ook als je last hebt van artrose. Boek de test online, maak een afspraak bij een winkel van Morgana in de buurt, of bezoek meteen een van onze vestigingen.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Onze slaapadviseurs vertellen je precies welke boxspring bij jouw lichaam past. Zo weet je zeker dat jouw boxspring passende ondersteuning en ontspanning biedt en heb je minder last van artrose.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Petra Hartog
Leeftijd: 58 jaar
Klachten: Nekhernia en rugklachten
Oplossing: P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief