Boxspring fibromyalgie

Het was vannacht weer zover: je deed geen oog dicht. Je lijdt aan fibromyalgie, waardoor je chronische pijnen hebt over je hele lichaam. En als je ’s ochtends op moet staan, voelen je spieren stijf aan. Duf en lusteloos kom je overeind van je boxspring, om aan een lange dag te beginnen.
 
Zoals jij zijn er veel meer. Allemaal mensen die hun draai niet kunnen vinden op hun boxspring. En iedereen vraagt zich af of het mogelijk is om beter te slapen als je last hebt van fibromyalgie.
 

Slaaptest

 
Reserveer de slaaptest van Morgana. Tijdens deze 8 minuten durende test ervaar je op welke boxspring je beter kunt slapen als je last hebt van fibromyalgie. Voor de slaaptest loop je gewoon even binnen bij een van onze winkels, of neem je eerst contact op om een afspraak te maken.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Van onze slaapadviseurs krijg je een advies dat speciaal is afgestemd op jouw lichaam. Op een boxspring met de juiste ondersteuning en comfort, kun je voortaan beter slapen met fibromyalgie.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam:  Réne & Elma Zweistra 
Leeftijd:  25 jaar
Klachten:  vermoeid en stijf wakker worden
Oplossing:  Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Petra Hartog
Leeftijd: 58 jaar
Klachten: Nekhernia en rugklachten
Oplossing: P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief