Boxspring hernia

Het is weer zover: je hebt vannacht geen oog dicht gedaan. Dat komt door jouw hernia, dielage rugpijn veroorzaakt. Ook heb je last van lumbale pijnen in rug en nek en wervelslijtage. Vermoeid en futloos sta je op van je boxspring. Je ziet als een berg op tegen de nieuwe dag...
 
Er zijn veel meer mensen zoals jij, die de slaap niet kunnen vatten op hun boxspring. Gelukkig is er tegen slecht slapen door een hernia wat te doen.
 

Slaaptest

 
Start de slaaptest van Morgana. Nadat je deze test hebt gedaan, weet je welke boxspring het beste past bij jou. Ook met een hernia is beter slapen mogelijk! Breng meteen een bezoek aan een Morgana-vestiging, neem contact op voor een afspraak bij een winkel in de buurt, of reserveer de slaaptest online.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 

Onze slaapadviseurs demonstreren jou welke boxspring het best is afgestemd op jouw lichaam. Zo kun je er zeker van zijn dat je boxspring de juiste ondersteuning en comfort biedt.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam:  Bob Mosheuvel 
Leeftijd: 67 jaar
Klachten: Schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam:  Wendy van der Wulp
Leeftijd:  28 jaar
Klachten:  Onrustig slapen / zwangerschapsongemakken
Oplossing:  Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief