Boxspring kopen

Een boxspring kopen is niet eenvoudig. Aangezien een boxspring u ’s nachts moet kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag is het kopen van een goede boxspring van groot belang. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet een goede boxspring er voor iedereen anders uit. Bij het kopen van een boxspring gaan wij samen met u op zoek naar de voor u unieke boxspring. Na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaande slaapsystemen en lichamelijke klachten zullen wij u bij het kopen van een boxspring ondersteunen met een passend advies.
 
Een boxspring kopen is dus niet zomaar iets. Een boxspring kopen bij Morgana doen we aan de hand van drie verschillende factoren:
 

Ondersteuning

 
Als u een boxspring gaat kopen bij Morgana Doen wij eerst samen met u de slaaptest. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een boxspring afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring die u overal kunt kopen. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u ’s nachts veel beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Een boxspring kopen doet u niet alleen op basis van ondersteuning. U wilt natuurlijk ook lekker liggen op uw nieuwe boxspring. Wij zullen samen met u verschillende matrastypen testen om het gewenste comfortniveau te realiseren. Daarnaast kunt u kiezen voor de luxe van elektrische verstelbaarheid.
 

Investering

 
Een boxspring kopen is niet iets wat je zomaar even doet en is een persoonlijke keus. Een boxspring is dan natuurlijk alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Investeren in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen u op een transparante helpen bij het kopen van een boxspring.
 
Nachtrustgarantie
 
Als u aan de hand van deze stappen een compleet slaapsysteem samenstelt, dan geven wij er natuurlijk ook nog 365 dagen nachtrustgarantie op uw nieuwe boxspring. Want een nieuw bed, daar wil je niet van wakker liggen.
 
Stijlwijzer
 
Nu het nieuwe bed met zorg samengesteld is, moet het natuurlijk ook esthetisch tot de verbeelding spreken. Klik hieronder op de stijlwijzer om te zien hoe u het bed zelf verder kunt aankleden. 
 
Slaaptestvideo en klantervaringen
 
Als u wilt weten wat een boxspring op maat voor u betekend kunt u hier klikken voor de video.
Wilt u lezen hoe klanten een boxspring op maat ervaren? Klik dan hier.
Nieuwsbrief