Boxspring matras

Boxspring matrassen (ook wel pocketvering matrassen genoemd) zijn matrassen die gecombineerd worden met een bedbodem zoals een boxspring of spiraal. Morgana heeft een ruime keus in boxspring matrassen. Tijdens het slapen op een boxspring matras moet uw lichaam goed kunnen herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet het ideale boxspring matras er dus voor iedereen anders uit.
 
Om tot de keuze van een goed boxspring matras te komen letten we op drie onderdelen:
 

Ondersteuning

 
Zoals gezegd moet een boxspring matras de perfecte ondersteuning geven aan uw lichaam om u ’s nachts goed te kunnen laten herstellen. Bij Morgana wordt door middel van de slaaptest de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangt van een boxspring matras. Tijdens de slaaptest voelt u dan ook direct het verschil tussen een boxspring matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard boxspring matras die u overal kunt aanschaffen.
 

Comfort

 
Uw nieuwe boxspring matras moet naast dat hij een perfecte ondersteuning biedt ook een goed comfort geven. Uw wilt natuurlijk wel lekker liggen op uw nieuwe boxspring matras. Wij zullen samen met u verschillende matrastypes testen om zo het gewenste comfortniveau te vinden.
 
 

Investering

 
Een persoonlijk matrasadvies is alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een investering in een boxspring matras is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen samen met u op een transparante manier zoeken wat de mogelijkheden hierin zijn.
 

Slaaptestvideo en productcatalogus

 
Bent u ook benieuwd wat een boxspring matras afgestemd op uw lichaamsprofiel voor u betekend? Klik dan hier voor de slaaptestvideo of maak gelijk een afspraak voor de slaaptest bij één van onze vestigingen. Klik hier om naar onze productcatalogus te gaan.
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief