Boxspring nekklachten

De afgelopen nacht kon je de slaap weer niet vatten. Je hebt last van nekklachten, met hevige pijn in je nek, en uitstraling naar andere lichaamsdelen. Daardoor kun je vaak moeilijk in slaap komen. 's ochtends zie je als een berg op tegen de dag die komen gaat. Futloos sta je op van je boxspring.
 
Je bent lang niet de enige die door nekklachten de slaap niet kan vatten op zijn boxspring. Gelukkig is het mogelijk om beter te slapen met nekklachten!
 

Slaaptest

 
Boek de slaaptest van Morgana! Tijdens deze test wordt duidelijk op welke boxspring jij beter kunt slapen als je nekklachten hebt. Neem contact op met een Morgana-vestiging in de buurt voor een afspraak, reserveer de test online, of breng meteen een bezoek aan een van onze winkels.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Je krijgt van onze slaapadviseurs een advies dat is afgestemd op jouw lichaam. Daarna slaap je beter als je last hebt van nekklachten, door een boxspring die passende ondersteuning en comfort biedt.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Linda Ramaker
Leeftijd: 36 jaar
Klachten: Chronische pijnklachten (hoofd, nek en schouder) 
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem 
Ervaring: Lees verder
Naam: Bert Veltman
Leeftijd: 63 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Pocketveermatras 750
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief