Boxspring reuma

Vannacht heb je de hele nacht liggen woelen. Je hebt last van reuma, waardoor je langdurige pijnen hebt en stijfheid van de gewrichten. Ook heb je last van zwellingen, tintelingen en roodheid.
 
Bij het wakker worden voel je je door jouw reuma niet fit. Je moet opstaan van je boxspring, maar je voelt je futloos en uitgeteld.
 
Je staat daarin niet alleen, want er zijn veel meer mensen die niet goed slapen op hun boxspring. En beter slapen kan, ook als je last hebt van reuma!
 

Slaaptest

 
Begin met de slaaptest van Morgana. Deze maar 8 minuten durende test vertelt je door welke boxspring jij weer beter kunt slapen. Ook als je last hebt van reuma! Ga gewoon eens langs bij een van onze vestigingen, of maak online of telefonisch een afspraak.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Heb je reuma, dan is het belangrijk dat je goed slaapt. Tijdens de slaaptest van Morgana meten wij jouw eigen lichaamsprofiel. Zo kom je te weten welke boxspring jou de beste ondersteuning biedt.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Merel van der Weiden
Leeftijd: 52
Klachten: Multiple Sclerose (MS)
Oplossing: Ergosleep elektrisch verstelbare BS4 boxspring met pocket-550 matras
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief