Boxspring rugklachten

Ook vannacht kon je de slaap niet vatten doordat je last van rugklachten hebt. Deze rugklachten kunnen zich op diverse manieren uiten. Maar een ding staat vast: pijn in de rug staat op de voorgrond. Deze rugpijn kan uitstralen naar andere lichaamsdelen. En als je ’s ochtends wakker wordt, voel je je dus niet fit. Moe en futloos sta je op van je boxspring.
 
Je bent bepaald niet de enige die niet goed kan slapen omdat hij rugklachten heeft. Maar ook met rugklachten kun je goed slapen op een boxspring.
 

Slaaptest

 
Start met de slaaptest. Tijdens deze test van Morgana merk je al snel welke boxspring het beste past  bij jouw rug. De test duurt maar 8 minuten, maar je bent voor 10 jaar verzekerd van een boxspring die perfect is afgestemd op jouw rug. Boek de test hier @link naar betreffende [email protected], bel voor een afspraak met een Morgana-vestiging in de buurt, of bezoek meteen een van onze winkels.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Onze slaapadviseurs kunnen je precies vertellen welke boxspring het beste is afgestemd op jouw lichaam. Op een boxspring met perfecte ondersteuning en comfort, kun je voortaan beter slapen met rugklachten.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Ron Esbeukman
Leeftijd: 54 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief