Boxspring scoliose

Vannacht was het weer zover: je lag de hele nacht te woelen. Dat komt doordat je last hebt van scoliose: een afwijkende kromming van de wervelkolom, over het algemeen in een s-vorm. Door scoliose heb je een bolling in de rug en lig je niet goed op je boxspring. Bij het wakker worden voel je je dus niet uitgerust.
 
Je bent niet de enige voor wie lekker slapen op zijn boxspring een uitdaging is. Is beter slapen mogelijk als je lijdt aan scoliose?
 

Slaaptest

 
Doe de slaaptest van Morgana en ontdek welke boxspring het beste bij jouw lichaam past. Na de 8 minuten durende test weet je wat voor de komende 10 jaar de beste boxspring is, ook als je scoliose hebt. Reserveer de slaaptest hier, maak een afspraak bij een van onze vestigingen of ga gewoon even langs bij een Morgana winkel in de buurt.
 

Een boxspring voor jou en je lichaam

 
Van onze slaapadviseurs krijg je advies over de boxspring die de juiste ondersteuning en comfort biedt. Zo kun je voortaan beter slapen met scoliose.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Marja van Egmond
Leeftijd: 59 jaar
Klachten: whiplash, artrose, fibromyalgie, scoliose, osteoporose en een beginnende hernia
Oplossing: Ergosleep P4
Leeftijd: 59 jaar
Ervaring: Lees verder
Naam: Jan en Tanja Kroos
Leeftijd: 62 en 58 jaar
Klachten: slijtage aan heup en reuma
Oplossing: Complete set: ledikant, lattenbodems, matrassen en nachtkastjes
Service: Lees verder
Nieuwsbrief