Boxspringwinkel

Misschien heb je voldoende aan zes uur. Of heb je pas energie na acht uur slaap? Hoe dan ook, slapen doe je om te leven. Om overdag de energie te hebben om te werken. En om ’s avonds nog alles te kunnen geven tijdens het sporten.
 
Slaap is van levensbelang. Als je voldoende slaapt, is de kans dat je ouder wordt, groter. Natuurlijk zijn er ook andere factoren die een rol spelen, zoals je eetgewoontes, hoeveel je beweegt en erfelijke factoren.
 

Betere nachtrust

 
Voldoende slaap is één ding, nu nog een gezonde nachtrust. Waar slaap je op? Op een bed dat de juiste ondersteuning en comfort biedt en binnen je budget past, slaap je een stuk gezonder. Bij boxspringwinkel Morgana krijg je een advies dat is afgestemd op jouw lichaam.
 

Slaaptest

 
Loop bij een van onze boxspringwinkels naar binnen en je krijgt een slaaptest aangeboden van onze slaapadviseurs. Deze test duurt acht minuten en daarna weet je op welk bed je aan een gezonde nachtrust komt.
 

In de buurt

 
Kijk op www.morgana.nl waar de dichtstbijzijnde boxspringwinkel zit. Er zit altijd een Morgana-winkel bij jou in de buurt. Je kunt er ook meteen een slaaptest boeken.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Rob van Sprang 
Leeftijd: 45 jaar
Klachten: Rug- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
 
 
 
 
Nieuwsbrief