Menu

Adviezen & Maatregelen

Je bent weer van harte welkom in onze winkels! Ook in deze bijzondere tijd hechten wij er veel waarde aan om je persoonlijk te kunnen blijven helpen en adviseren en daarom zijn wij erg blij dat je weer bij ons langs mag komen. De deuren staan voor je open, dus je kan gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt. 

Wil je er zeker van zijn dat een slaapadviseur voor je klaarstaat? Maak dan alvast een afspraak! Middels het afspraakformulier kan je op jouw gewenste dag en tijdstip een winkelbezoek inplannen. Zowel binnen als buiten de reguliere openingstijden. Zo weet je zeker dat je veilig en in alle rust advies krijgt van een slaapadviseur. 

Benieuwd welke Morgana winkel het dichtst bij jou in de buurt ligt? Bekijk hier al onze locaties

Ook zijn wij natuurlijk telefonisch (085 - 773 11 61), via de live chat en het contactformulier bereikbaar voor al jouw vragen. Of bel direct met jouw dichtstbijzijnde winkel

Tijdens jouw bezoek in de winkel hebben de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers de hoogste prioriteit. We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus dan ook goed in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Veelgestelde vragen 

Kan ik jullie winkels bezoeken?  

Dit kan zeker! Onze winkels zijn weer geopend, dus je kan binnenlopen wanneer het voor jou uitkomt. Tip: maak alvast online een afspraak via ons afspraakformulier zodat er een slaapadviseur voor je klaarstaat op een voor jou gewenste dag en tijd. 

Hoe kan ik jullie bereiken?  

Uiteraard zijn wij ook telefonisch (085 - 773 11 61), via onze live chat op de website en via het contactformulier bereikbaar voor al jouw vragen. Daarnaast is het ook mogelijk om contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde winkel

Wat zijn de maatregelen in de winkel?

Om de hygiëne en veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers te waarborgen hebben we in onze winkels diverse maatregelen getroffen:

- Onze slaapadviseurs dragen een mondkapje of faceshield.
- De matrassen en hoofdkussens in zowel de slaaptest als de teststudio worden gereinigd met stoom. 
- Bij elke slaaptestmeting en het proefliggen in onze teststudio maken we gebruik van nieuwe schone kussensloopjes. 
- Onze slaapadviseurs blijven bij gezondheidsklachten zoals hoesten, niezen, verkoudheid en/of koorts thuis.
- Ben je zelf verkouden, hoest je of heb je griepverschijnselen? Dan vragen we je vriendelijk om je afspraak te verzetten naar een later moment. 
- Onze slaapadviseurs schudden geen hand en houden minimaal 1,5 meter afstand. 
- Onze slaapadviseurs wassen hun handen regelmatig en goed. 
- We treffen daarnaast extra hygiënemaatregelen en maken nog vaker schoon. 
- Bij het afrekenen verzoeken we je om te betalen met PIN, bij voorkeur contactloos. Mocht betalen met PIN niet mogelijk zijn, vermijd dan handcontact bij een contante betaling. 

Hebben jullie Click & Collect? 

Het is zeker mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen en deze in één van onze winkels op te halen. Het maken van een afhaalafspraak kan in overleg met de winkel. Daarnaast is het ook mogelijk om de bestelling naar je thuis te laten sturen. Hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel zijn ook online te bestellen, dus neem zeker een kijkje bij onze producten

Wordt mijn bestelling nog wel thuis bezorgd?

De levering van jouw bestelling gaat nog steeds door!

Onze bezorgservice heeft extra voorzorgsmaatregelen genomen voor het leveren en plaatsen van jouw nieuwe bed: 

- De monteurs volgen het gebruik van een neus-/mondmasker volgens de richtlijnen zoals deze zijn bepaald door de Rijksoverheid.
- De monteurs schudden geen hand bij aankomst of vertrek. 
- Ze vragen jou de genoemde afstand van 1,5 meter aan te houden.
- Als de monteurs in de (slaap)kamer aan het monteren zijn, dan gelieve in een andere kamer te wachten. 
- Heb je symptomen van verkoudheid of griep? Dan vragen we je om contact met ons op te nemen om de afspraak te verplaatsen. 
- Contant betalen is momenteel niet mogelijk. Je kan het bedrag vooraf overboeken of bij levering betalen met de pin. 

Tot snel in één van onze winkels! 

Laatste update: 14-01-2022