Kom naar Morgana Doetinchem en ontdek het geheim van een gezonde nachtrust. Ontwerp samen met een slaapspecialist uw ultieme slaapcomfort. Want niets is zo persoonlijk als slapen.
Daarom vind u bij ons op 800 m2 een breed assortiment matrassen, matrasdragers, meubilair en textiel. Onze adviseur wil alles weten van uw gezondheid en uw slaapgedrag. Pure vakkennis wordt gecombineerd met de geavanceerde meettechniek van de testcabine. Het resultaat is een keuze waarvan u jarenlang plezier blijft houden. Doe op deze website een eerste indruk op van ons specialisme en kies voor een gezonde nachtrust.
 
Voor een gezonde, weldadige nachtrust kunt u een bed combineren met de matras en bedbodem die unietk op uw lichaam aangepast wordt. Kom naar Morgana Doetinchem voor de objectieve slaaptest meting. 8 minuten meten is 10 jaar gezond slapen.
Morgana Doetinchem heeft naast een uitgebreid assortiment slaapkamers, boxsprings, matrassen en matrasdragers ook een groot assortiment in bedlinnen. Bij Morgana Doetinchem vind u een groot aanbod in veel verschillende designs aan dekbedovertrekken van goede kwaliteit.
Onze collectie is ingedeeld in verschillende stylen als New York (modern), Nairobi (natuurlijk), Wenen (klassiek), Cassablanca (oosters) en Brighton (romantisch) zo kunt u eenvoudig uw style uitkiezen en uw design kiezen wat bij uw wensen past. Daarnaast heeft u een ruime keuze in hoeslakens met de kwaliteit katoen, katoen-satijn en jersey hoeslakens.
 
In de linnenshop presenteren wij de laatste trends op het gebied van bed en badtextiel met merken als Vandyck, McGregor, Yellow en Refined.
Nieuw in het assortiment zijn de overtrekken van Marc O'Polo en Essenza

 
Nieuwsbrief