Elektrische boxspring

Op een elektrische boxspring moet u ´s nachts kunnen herstellen van de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet dit bed er voor iedereen anders uit. Bij Morgana gaan we op zoek naar de elektrische boxspring die bij uw wensen en behoeften past. Bij Morgana beginnen wij altijd met de slaaptest. Na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaande bedsystemen en eventuele klachten zullen wij u ondersteunen in de keuze voor een passend slaapsysteem.
 
Wij kiezen samen met u elektrische boxspring door rekening te houden met drie belangrijke factoren:
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt de ondersteuning bepaald die van uw elektrische boxpsring gevraagd wordt. Uw lichaamsprofiel wordt digitaal opgemeten en u voelt direct verschil tussen een elektrische boxspring ingesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard elektrische boxpsring die u overal aangeboden wordt! Met een elektrische boxspring die u goed ondersteund zult u 's nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Naast een een goede ondersteuning moet uw elektrische boxspring wilt natuurlijk wel comfortabel liggen in uw nieuwe elektrische boxspring. wij zullen samen met u verschillende matrastypen met u testen zodat u het gewenste comfortniveau bepaald.
 

Investering

 
Uiteraard is een electrische boxspring ingesteld op uw lichaamsprofiel alleen een persoonlijke oplossing wanneer deze binnen uw budget valt. Een electrische boxspring kopen is niet iets wat u elke dag doet. Natuurlijk geven wij 365 dagen slaapgarantie op uw elektrische boxspring want een nieuw bed, daar wil je toch niet van wakker liggen?
 
Uiteraard is een persoonlijke oplossing alleen persoonlijk als deze binnen uw budget valt. Een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze adviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat de mogelijkheden zijn.
 
Nu het nieuwe bed met zorg samengesteld is, moet het natuurlijk ook aesthetisch tot de verbeelding spreken. Klik hieronder op de stijlwijzer om te zien hoe u het bed zelf verder kunt aankleden.
Nieuwsbrief