Ervaringen

Wat vinden klanten van Morgana? Bekijk ervaringen van andere klanten door hier te klikken.
Wil je zelf je ervaring delen en daarbij kans maken op een waardecheque t.w.v. €250,-? Plaats deze dan hier!

Laatste 5 ervaringen

Score 8,7 van 10

23-05-2018
Door Kees van de Ven

Wij zijn heel tevreden en heel blij met ons nieuwe bed. Ook werd er goed met ons mee gedacht. En we krijgen nazorg dat vinden we heel prettig.

Score 8,0 van 10

23-05-2018
Door Anoniem

Uitstekende uitleg en duidelijk.

Score 9,0 van 10

23-05-2018
Door Slangewal

Goed en netjes geholpen. ik kom graag nog terug!

Score 9,3 van 10

23-05-2018
Door Rougoor

uitstekend geholpen. voor een op maat p4 bodem gekozen die altijd 100% aan uw lichaam aanpast.
Morgana feliciteert dhr. en mevr. Beuzekom!

Elk kwartaal verloten wij een Morgana waardecheque ter waarde van €250,- onder de klanten die een review achterlaten hier op onze website. Het afgelopen kwartaal waren de gelukkigen dhr. en mevr. Beuzekom! Zij ontvingen de cheque uit handen van Morgana Veenendaal, waarvoor ze ook de review schreven:
 
"Wij hebben circa 8 maanden na gebruik van een nieuw aangeschaft bed een beroep gedaan op de service en klantvriendelijkheid van het Morgana team in Veenendaal. Het resultaat was dat de vaste bodems konden worden omgeruild, uiteraard met bijbetaling van het verschil, voor elektrisch verstelbare bodems.Ik wil duidelijk vermelden dat voorlichting, klantvriendelijkheid en redelijkheid van zowel het verkoopteam als de monteurs die de bedden thuis zijn komen monteren meer dan uitstekend is, waarvoor CHAPEAU!"
 
Gefeliciteerd en veel plezier met jullie cheque! Wilt u als klant ook kans maken op deze mooie prijs? Laat dan uw ervaring met ons achter via de link bovenaan deze pagina.   
Nieuwsbrief