Morgana Franchisenemer worden?

Weet jij hoe je van iedere klant een ambassadeur maakt en Morgana lokaal op de kaart zet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Morgana is al meer dan 25 jaar een vertrouwde en succesvolle speler op het gebied van retail in de beddenbranche. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en getalenteerde ondernemers om ons team te versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die onze visie delen, enthousiast zijn, klantgericht denken en positief zijn ingesteld.
 

Over ons

Bij Morgana willen wij onze klanten bewust maken van het belang van een goede en gezonde nachtrust. Bij Morgana begeleiden wij onze klanten bij hun beste persoonlijke slaapoplossing. Morgana is het eerste merk ter wereld dat drie losse persoonsgebonden elementen met elkaar verbindt om tot deze persoonlijke slaapoplossing te komen. Wij willen onze klanten blij en uitgerust wakker laten worden zodat men meer uit het leven haalt.
 

Wat biedt Morgana

Teamwork, positiviteit en toewijding zijn essentiële kernwoorden van onze formule. Morgana biedt een ervaren en professionele organisatie. Een organisatie die continu in beweging is en zich, met behoud van visie en kernwaarden, snel aanpast aan veranderende omstandigheden.

Voor jou als toekomstige franchise-ondernemer, betekent dit dat we de voordelen van de samenwerking optimaal benutten door een effectieve verdeling van de taken en werkzaamheden.

Wij concentreren ons op centrale taken, zoals assortiment- en conceptontwikkeling, training van onze kerncompetenties in de Morgana academy, marketing, online lead generation, benchmarking en de aansturing van de totale organisatie, zodat jij je kunt richten op het optimaliseren van de dagelijkse gang van zaken binnen je eigen Morgana en kan zorgen dat iedere klant als ambassadeur de deur uit loopt.
 

Wat verwachten wij van jou?

Je kan met passie de Morgana filosofie uitdragen, je denkt vanuit positiviteit en bouwt aan open en eerlijke relaties. Je bent je bewust van je eigen invloed in het behalen van resultaten. Je bent in staat om Morgana lokaal op de kaart te zetten. Je wordt blij als een klant de winkel verlaat als ambassadeur.
 

De noodzakelijke financiële middelen

De Morgana formule wordt solitair op circa 450m2 geopend. Wij zoeken hiervoor franchisenemers in de randstad.

Naast de solitaire vestigingen heeft Morgana het Shop in Shop concept wat op 170m2 en 230m2 kan worden geïmplementeerd.

Spreekt dit je aan en is dit ook jouw ambitie, dan willen we je heel graag ontmoeten. Stuur een bericht met je persoonlijke contact informatie naar [email protected] en we nemen snel contact met je op. Je kunt ook bellen naar ons kantoor op telefoonnummer 030-760 10 78


 

Het verhaal van Henk van der Linden

Henk van der Linden, Morgana ondernemer in Waddinxveen en Rotterdam: “Al jarenlang ben ik naar tevredenheid Morgana ondernemer in Waddinxveen, waar ik dit combineer met Van der Linden woninginrichting. Vorig jaar benaderde Edwin Wijnen van Morgana Nederland mij met de vraag of ik wellicht interesse had om ook in Rotterdam een Morgana vestiging te openen. In eerste instantie zag ik dit niet meteen zitten, maar na een aantal gesprekken en vooral de toegezegde ondersteuning die ik vanuit Morgana Nederland zou krijgen, werd ik alsnog erg enthousiast.”

“En de belofte is waargemaakt door Morgana moet ik zeggen. Zo hebben we gezamenlijk het complete winkelplan bepaald, heeft Morgana geholpen bij de werving en training van het juiste personeel en ook bij het opbouwen en inrichten van de winkel kon ik op hulp rekenen. Met Mint als partij om de winkel in te richten, de designer waar Morgana mee samenwerkt die echt meteen ziet wat wel en niet kan en de fysieke en praktische hulp van het team van Morgana stond de winkel in no time. Als er tijdens de uitrol ook maar iets was, dan hoefde ik maar te bellen en er kwam iemand langs om het op te lossen.”

“Natuurlijk zijn er ook altijd wel kleine dingen die niet helemaal volgens plan lopen, maar al met al ben ik zeer tevreden. Ook zijn we eerst begonnen met het werven van mensen en toen pas met de daadwerkelijke uitrol, een volgorde de ik iedereen kan aanbevelen. Zo weet je dat je vanaf de start met goed getraind personeel staat, wat veel rust geeft. Kortom, een samenwerking met Morgana zou ik een ondernemer zeker aanbevelen!”

Nieuwsbrief