Gestoffeerd bed

Wilt u een ledikant met de look van een boxspring? Kijk dan hier naar onze grootte collectie gestoffeerde bedden. Een gestoffeerd bed kan bij Morgana gecombineerd worden met hockers en voetenbanken die op de stijl van het gestoffeerde bed zijn afgestemd. Kom naar één van onze showrooms om de vele combinaties te zien!
 

Verschillende stijlen

 
Natuurlijk moet een gestoffeerd bed esthetisch tot de verbeelding spreken. Bij Morgana hebben wij vier verschillende stijlen om jou droomwereld te realiseren. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen of het dromerige van Casablanca Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers. Klik hier om naar de productcatalogus te gaan om te zien welk gestoffeerd ledikant bij jou past.
 

Comforthoogte

 
Een gestoffeerd bed kan bij Morgana gecombineerd worden met comforthoogte. Wilt u een hogere in/uit stap? Alle gestoffeerde bedden bij Morgana kunnen op comforthoogte besteld worden. Een gestoffeerd bed op comforthoogte biedt niet alleen een makkelijke in/uit stap maar het schoonhouden van de slaapkamer rond het gestoffeerde bed wordt ineens een stuk eenvoudiger.
 

Slaaptest

 
Kies je voor een gestoffeerd bed, dan kies je voor sfeer. Een gestoffeerd bed moet er natuurlijk mooi uitzien maar nog belangrijker is dat u ook goed en gezond slaapt op uw nieuwe bed. Om te meten welke bedbodems en matrassen het beste bij u passen hebben we bij Morgana de slaaptest. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen. Ook benieuwd wat een bed op maat voor u betekend? Klik dan hier op de slaaptestvideo.
 

Vestigingen Morgana

 
Klik hier om te kijken welke Morgana vestiging het dichtste bij u in de buurt is.
 
 
 
Nieuwsbrief