Gestoffeerd ledikant

Wilt u de uitstraling hebben van een boxspring maar het comfort van een lattenbodem? Kijk dan hier naar onze grootte collectie gestoffeerde ledikanten. Gestoffeerde ledikanten kunnen bij Morgana voorzien worden van bijbehorende hockers en voetenbanken. Bepaal zelf hoe jouw gestoffeerd ledikant eruit komt te zien. Vele combinaties zijn mogelijk!
 

Verschillende stijlen

 
Natuurlijk moet een gestoffeerd ledikant esthetisch tot de verbeelding spreken. Bij Morgana hebben wij vier verschillende stijlen om jou droomwereld te realiseren. Kies jouw persoonlijke stijl: Het puur en natuurlijke karakter van Nairobi, het strakke en eigentijdse van New York, de weelderige luxe van Wenen of het dromerige van Casablanca Laat je in onze winkels inspireren door compleet ingerichte stijlkamers. Klik hier om naar de productcatalogus te gaan om te zien welk gestoffeerd ledikant bij jou past.
 

Comforthoogte

 
Een gestoffeerd ledikant bij Morgana kan ook uitgevoerd worden in comforthoogte. Een gestoffeerd ledikant op comforthoogte biedt een gemakkelijke in/uit stap. Kom naar één van onze winkels en laat u inspireren in de vele mogelijkheden op dit vlak.
 

Slaaptest

 
Het uiterlijk van een gestoffeerd ledikant moet natuurlijk goed zijn maar nog belangrijker is dat u goed en gezond slaapt op de nieuwe bedbodems en matrassen die eventueel gekocht worden bij het gestoffeerde ledikant. U wilt natuurlijk wel lekker slapen! Bij Morgana hebben wij de slaaptest. 8 minuten testen bij Morgana is 10 jaar gezond slapen. Ook benieuwd wat een bed op maat voor u betekend? Klik dan hier voor de slaaptestvideo.
 

Vestgingen Morgana

 
Voordat u op aanschaf van een gestoffeerd ledikant overgaat wilt u nog wel één van onze winkels bezoeken om het ledikant te bekijken. Klik hier om te zien welke vestiging u wilt bezoeken.
Nieuwsbrief