Goed hoofdkussen

Een goede rusthouding van het hoofd en de nekwervels heeft grote invloed op het totale slaapcomfort. Nadat het slaapsysteem met zorg is samengesteld, dient voor het maximale resultaat net zoveel aandacht geschonken te worden aan de keuze voor een juist hoofdkussen. Een kussen is zeker geen bijzaak, maar letterlijk een hoofdzaak. Een Morgana kussen op maat maakt het verschil.
 

De levensduur

 
De levensduur van een hoofdkussen ligt gemiddeld tussen de 3 en 7 jaar, afhankelijk van het materiaal en de mate van belasting. Uit hygiënisch oogpunt adviseren wij het kussen te vervangen na 5 jaar.
 

Materialen

 
Er kan gekozen worden uit vele soorten kussens en materialen die allemaal van elkaar verschillen in comfort en ondersteuning. De Morgana kussen collectie hebben wij onderverdeeld in souplesse, support en drukverlagend. Om te weten welk kussen jouw nachtrust gaat stimuleren, kom langs in een van onze winkels. Graag bieden wij onze klanten onverdeelde, persoonlijke service. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs voldoende tijd voor u hebben, raden wij u aan een afspraak online te maken. klik hier om onze collectie hoofdkussens online te kunnen bekijken.
Nieuwsbrief