Goed slapen op een bed met artrose

Op zoek naar een bed waar u goed op kunt slapen met atrose? Artrose, wordt in de volksmond ook wel gewrichtsslijtage genoemd en is een vorm van reuma waarbij het kraakbeen dunner en zachter wordt. Artrose ontstaat door het meer verliezen van kraakbeen dan dat er door het lichaam aangemaakt kunnen worden. Bij het ouder worden treed er steeds meer slijtage op van de tussenwervels waarbij er steeds minder kraakbeen komt of zelfs geheel verdwijnt. Bij Artrose verminderd ook de vloeistof (synovium) in het gewricht waardoor botten over elkaar heen gaan schuren wat dus veel pijn veroorzaakt. Artrose komt voornamelijk voor in de gewrichten van handen, heupen, schouders, knieën en de nek.
 
Wanneer er sprake is van Artrose is een goede ondersteuning van een bed geen overbodige luxe. Een bed op maat met een unieke lichaamsondersteuning is dat ook van groot belang. Bij Morgana meten we door middel van de slaaptest uw lichaamsprofiel op. Dit profiel verwerken wij in de bedbodem zodat u altijd de juiste ondersteuning en het juiste comfort heeft en goed kunt slapen.
Benieuwd wat goed slapen op maat voor u betekent? Maak dan een afspraak voor een gratis slaaptest of kom naar één van onze winkels.
Nieuwsbrief