Goed slapen op een bed met lage rugpijn

Op zoek naar een bed waar u goed op kunt slapen met lage rugpijn? Lage rugpijn ofwel pijn in de lumbale delen van de rug is een verzamelnaam voor klachten als kou op de rug, spit, spierverrekking, artrose, hernia en ischias. Bij het lang zitten, staan maar ook bewegen kan dit gedeelte flink pijn doen. Rugpijn komt bij 80% van de Nederlanders voor. Sommigen krijgen het maar één keer en bij andere komt het regelmatig terug. Meestal is er geen directe aanwijzing waar rugpijn vandaan komt maar in bijna alle gevallen gaat deze rugpijn vanzelf over en is er geen blijvende schade. Meestal spreken we over spieren die uit balans zijn. Wanneer de pijn echter lang aanhoud of geregeld terug komt spreken we over een chronische rugpijn.
 
Bij lage rugpijn is het belangrijk dat je voldoende beweegt, gezond eet maar ook goed slapen is van groot belang. Goed slapen en uitrusten bereik je niet alleen door lang op bed te blijven liggen maar ook een bed te hebben die er voor zorgt dat je goed uitrust. Bij Morgana meten wij door een uniek meetsysteem jouw persoonlijke lichaamsprofiel. Aan de hand hiervan kunnen wij bepalen welk bed jouw nachtrust gaat bevorderen en jou voldoende ondersteuning biedt bij lage rugklachten.
 
Ook benieuwd hoe je beter kunt slapen? Maak dan nu een afspraak met één van onze slaapadviseurs en ervaar wat het is om te liggen op een slaapsysteem wat afgesteld is op jouw lichaamsprofiel.
Nieuwsbrief