Goed slapen op een bed met Scoliose

Op zoek naar een bed waar u goed op kunt slapen met een scoliose? Scoliose is een zijwaartse kromming van de wervelkolom  waardoor er één of twee bochten ontstaan die naar links of naar rechts kunnen buigen. In veel gevallen heeft deze kromming een S-vorm. Hierdoor kunnen wervels en ribben verdraait worden waardoor er een bochel (gibbus) kan ontstaan. Vaak is een scoliose blijvend.
 
Uiteraard is het belang van een goed ondersteund bed bij een scoliose van groot belang! Het is uitermate belangrijk dat een bed niet de gekromde wervel probeert in de juiste houding te krijgen maar mee vormt met deze kromming zodat de spieren beter ontspannen, de wervelschrijven weer op kracht komen om een gezonde nachtrust te bevorderen en zo beter te slapen.
 
Om zeker te zijn dat u de keus maakt om goed te slapen is het belangrijk om de slaaptest te doen. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsprofiel, gewicht en lengte ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit. Maak daarom een afspraak met één van onze vestigingen en ervaar wat het betekend om te slapen op een slaapsysteem wat afgestemd is op uw lichaamsprofiel.
Nieuwsbrief