Goede matras

Een goede matras is een matras die past bij uw bestaande bedbodem, uw lichaamsprofiel, eventuele lichamelijke klachten, lengte en gewicht. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft lichaamsprofiel, lengte en gewicht zie een goede matras er dus voor iedereen anders uit.
 
Om tot de keuze van een goede matras voor u te komen houden wij bij Morgana rekening met drie factoren:
 

Ondersteuning

 
Een goede matras moet een perfecte ondersteuning geven om u te kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Bij Morgana meten we door het doen van de slaaptest de mate van ondersteuning die uw lichaam verlangt van een goede matras. U voelt ook direct het verschil tussen een matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een matras die u overal kunt aanschaffen.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een gezonde nachtrust wilt u natuurlijk wel comfortabel liggen op een goede matras. Bij Morgana gaan wij dan ook samen met u verschillende matrastypes testen om tot het juiste comfortniveau te komen.
 

Investering

 
Bij Morgana geven wij u altijd een persoonlijk advies op maat. Een advies is echter alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget past. Een goede matras kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen ook samen met u op een transparante manier kijken wat de mogelijkheden zijn.
 

Slaaptestvideo

 
U merkt het al, het kiezen van een goede matras is dus zo eenvoudig nog niet. Bent u ook benieuwd wat een goede matras afgestemd op uw lichaamsprofiel voor u betekend? Klik dan hier voor de slaaptestvideo of maak gelijk een afspraak voor de slaaptest bij één van onze vestigingen.
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief