Goede matrassen

Goede matrassen moeten u ’s nachts laten uitrusten van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht zien goede matrassen er voor iedereen dus anders uit. Goede matrassen zijn matrassen die passen bij uw bestaande bedbodem, lichamelijke klachten en uw lichaamsprofiel.  
 
Bij het aanschaffen van goede matrassen houden wij bij Morgana rekening met drie factoren:
 

Ondersteuning

 
Goede matrassen moeten u uiteraard perfect ondersteunen. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die door uw lichaam verlangd wordt van goede matrassen. Het Slaap-DNA wordt digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen goede matrassen afgestemd op uw lichaamsprofiel en standaard matrassen die u overal kunt kopen. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u ‘s nachts veel beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Ondersteuning is essentieel voor een goede nachtrust maar ook comfort is belangrijk. U wilt natuurlijk wel lekker liggen op de nieuwe matrassen. Bij Morgana zullen we dan ook samen met u verschillende goede matrassen testen om tot het gewenste comfortniveau te komen.
 

Investering

 
Bij Morgana geven wij u altijd een persoonlijk advies op maat. Een advies is echter alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget past. Goede matrassen kopen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen ook samen met u op een transparante manier kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Slaaptestvideo
 
Wij adviseren voor het aanschaffen van goede matrassen altijd de slaaptest te doen. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen. Bekijk hier de video van de slaaptest of maak gelijk een afspraak. Klik hier voor de onze productcatalogus om te zien welke matrassen Morgana in het assortiment heeft.
Nieuwsbrief