Latex matras

Bij Morgana kunt u een groot assortiment latex matrassen vinden. Welke latex matras het beste bij u past hangt af van uw huidige slaaphouding, eventuele lichamelijke problemen en lichaamsbouw. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet een goed latex matras er voor iedereen anders uit.
 
Bij het aanschaffen van een latex matras houden wij bij Morgana rekening met drie factoren:
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangt van een goed latex matras. Het Slaap-DNA wordt digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een latex matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard latex matras die u overal kunt vinden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u ’s nachts veel beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning wilt u natuurlijk wel lekker liggen op uw nieuwe matras. Bij Morgana zullen we samen met u verschillende latex matrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
 

Investering

 
Bij Morgana gaan wij op zoek naar de latex matras die het beste bij u past. De beste latex matras is echter voor u niet de beste matras voor u wanneer deze niet binnen uw budget valt. Wij zullen u op een transparante manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.
 
Slaaptestvideo
 
Zoals u zult merken is het kiezen van een latex matras niet eenvoudig. Voordat u over gaat tot aanschaf van en nieuw latex matras raden wij u aan altijd eerst de slaaptest te doen. Klik hier om de slaaptestvideo te bekijken of maak gelijk een afspraak met één van onze vestgingen.
 
 
Nieuwsbrief