Ledikant 160x200

Morgana heeft een breed assortiment ledikanten (160x200) in jouw stijl. Kom naar één van onze vestigingen en droom weg in onze verschillende stijlkamers. De stijlen bstaan uit: het natuurlijke karakter van Nairobi, het dromerige van Casablanca, de weelderige luxueuze uitstraling van Wenen  of de strakke en moderne uitstraling van New York. In alles stijlen kunnen wij u ledikanten in de maat: 160x200 aanbieden.
 

Type ledikanten

 
  • Bij Morgana hebben we een uitgebreide collectie ledikanten in verschillende uitstralingen. Wilt u de look van een boxspring? Kies dan voor een gestoffeerd ledikant. Wilt u een gelakt ledikant? Ook hier zijn veel mogelijkheden in! Daarnaast kunt altijd een ledikant kiezen met een natuurlijke uitstraling.
 

Praktische mogelijkheden

 
  • Naast alle stijlen en kleuren die u kunt kiezen zijn er ook een aantal praktische mogelijkheden waar wij samen met u aandacht aan geven. Éen hiervan is dat Morgana ook ledikanten aanbiedt op comforthoogte. Altijd al een gemakkelijke in en uitstap willen hebben? Dan moet u kiezen voor comforthoogte.
  • Een andere mogelijkheid is de optie om een uitrolbaar ledikant te kiezen. Een uitrolbaar ledikant zorgt voor praktisch nut met het opmaken van uw ledikant maar ook met het schoonhouden van uw slaapkamer.

 

Stijlwijzer en catalogus

 
Klik hier op de stijlwijzer  om te kijken welke stijl ledikanten (160x200) bij jou past.
 
Klik hier om alle ledikanten te bekijken in onze catalogus (160x200).
Nieuwsbrief